mandag den 5. september 2016

Planer Omkring Min Fremtid - Jeg Kom Ikke Ind, Hvad Nu?


Hej Babes. 
Nu kommer der et indlæg som jeg har arbejdet længe på, og som jeg har ville skrive længe, men ikke haft modet til det.. Mange af jer har været nysgerrig efter hvad jeg skal nu, eftersom gymnasiet er slut og jeg slet ikke har skrevet noget omkring studiestart.. Grunden til jeg ikke har skrevet omkring mit studie, om jeg fik afslag eller ikke, er fordi jeg har været bange og rigtig ked af det.. Jeg fik afslag på både sygeplejersken og journalisten, og følte i langtid at det var et kæmpe nederlag og jeg slet ikke viste hvad jeg så skulle, fordi jeg havde slet ikke planlagt et sabbatår.. Grunden til jeg ikke har snakket om det tidligere her på bloggen eller snakket med nogle om det overhovedet, er fordi jeg ved at der er nogle som sidder og klapper i deres små hænder over jeg igen ikke klarede det jeg ville.. Tanken er skræmmende at der sidder nogle og bliver glade over jeg ikke kom ind, og jeg ved det sikkert bare er mit hoved som leger lidt med mig efter så mange år med mobning, men prøv at blive mobbet hele ens liv, så ender man som regel med den tanke.. Derfor har jeg ikke nævnt noget for jer, da jeg for det første skulle komme ovenpå igen selv, og finde ud af hvad der så skulle ske.. Det har taget meget af mine kræfter, og jeg brugte de sidste par dage af ferien på at være ked af det og opgivende omkring det hele, fordi jeg ikke kom ind.. Men nu hvor jeg har holdt sabbatår i en lille måneds tid, er jeg klar til at fortælle jer mere omkring det hele og hvad planen er nu, så jeg håber i har lyst til at læse med. 

Jeg fik som sagt afslag på både journalisten og sygeplejersken, hvilket var et kæmpe nederlag, men efter nogle dage hvor man har grædt og været en smule knust, så må man også videre! Men jeg kom faktisk ind på et studie pludseligt midt i august, og det var multimediedesigner, men i Kolding.. Jeg havde endelig sagt ja og så frem til at starte, men blev pludselig bange og panikkede lidt over at skulle så langt væk og tanken om at kører med DSB i 2 år til, kunne jeg ikke klarer, så jeg valgte studiet fra.. Det var ellers et af mine drømmestudier, men at skulle stå op hverdag kl 05.00, for at tage et tog kl 06.00 ved jeg at jeg ikke ville kunne klare i længden.. Så hvad nu? Jeg har indtil videre holdt sabbatår, og arbejder stadig på Circle K og tag alle de vagter jeg nu engang kan, og bliver boende her i Odense for mig selv.. Det svært ikke at vide hvordan ens økonomi ser ud hver måned, men jeg kæmper og ved det hele nok skal gå.. Samtidig har jeg besluttet mig for at søge ind til februar som multimediedesigner her i Odense, da jeg har læst mere om uddannelsen, og ved det er det jeg vil 100% nu! Jeg vil ud og arbejde med medier og bruge de ting jeg har lært de sidste par år ved at arbejde med bloggen og youtube.. Jeg vil ud og lave det jeg laver nu her på bloggen på fuldtid, så derfor håber jeg at komme ind til februar, så jeg kun skal holde et halvt sabbatår.

Det er planen for min fremtid for nu, så jeg krydser alt jeg kan for at jeg kommer ind her i Odense, og kan komme igang med en uddannelse, da sabbatår ikke rigtig er mig.. Jeg elsker at kan arbejde mere på bloggen og gøre de ting jeg har lyst til, men jeg savner at have en strukturet hverdag, hvor jeg har ting jeg skal - da det her med at gå hjemme hverdag godt kan blive lidt kedeligt i længden.. Men nu har jeg sagt det højt, og nu ved alle at jeg desværre ikke kom ind på de studier jeg gerne ville, men det er også okay.. Det har fået mig til at tænke lidt mere omkring det hele, og fået mig til at gå en anden vej end det jeg ville fra starten, så jeg er kun blevet klogere og stærkere.. 

Men er der nogle af jer som er kommet ind på jeres drømmestudie og hvilket? Eller er i også ligsom mig, som måtte græde i nogle dage og overveje hvad der så skulle ske? 
Tak fordi i altid læser med, i er de bedste! 
Kys Nicoline. 

6 kommentarer:

 1. Det er med stor fornøjelse, at jeg læser dit indlæg søde Nicoline <3 Ikke fordi, at du ikke kom ind på de uddannelser, du søgte og heller ikke fordi, at du har været meget ked af det og nede over det. Men fordi det lyder til, at du virkelig har fået reflekteret over, hvad det egentligt er, du gerne vil og fordi du har mærket ordentligt efter. Det lyder til, at den her nedtur har bragt dig tættere på at finde den helt rette fremtid for dig selv og hvad netop du vil. Og det glæder mig at høre!
  Jeg er sikker på, at dit halve år her med arbejde (og hvad du ellers finder på) nok skal få styrket dig endnu mere og vil give dig nogle oplevelser og erfaringer, der gør dig meget mere rig på livserfaring og viden, som vil gavne dig senere i livet. Erfaringer og viden som ikke var kommet af at studere. Jeg tog selv 2 sabbatår efter gymnasiet, fordi jeg var så usikker på, hvad jeg egentligt ville og kunne. Det var ikke altid lige sjovt og usikkerheden var hård. Men i dag er jeg så glad for den beslutning, jeg tog dengang. Jeg får min kandidat til sommer og har ikke ét sekund være i tvivl om, at jeg har valgt den helt rette uddannelse - fordi jeg tog mig tid til at vælge og blive klogere på mig selv <3 Jeg håber, at tiden vil komme dig lige så meget til gode :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde dig, det varmer mit hjerte alt det du skriver, og tusind tak fordi du deler dine tanker også. <3 De varme ralle de søde ord! Tusind tusind tusind tak, og tillykke med du er færdig til sommer, det mega flot! Håber som du selv siger at tiden viser mig hvad jeg skal, så jeg gør det rigtige og ender det rigtige sted :)

   Slet
 2. Ih kære Nicoline. Jeg håber du kan bruge dette halve år på at værdsætte den ekstra tid du har fået som "fri fugl", og ærgrer mig selvfølgelig på dine vegne. Jeg kender selv godt tankerne om, at andre sikkert fryder sig over ens "fiasko". Det er bare ikke nogle mennesker, der er værd at bruge tid på at tænke over.

  Jeg sender dig en masse gode tanker, og håber at du nyder livet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde Jeanette! Jeg skal gøre mit bedste for at nyde det, og jeg ved det godt, de mennesker er ikke ens tanker værd, desværre bruger man stadig kræfter på dem selvom man ikke burde, men tusind tak for de søde ord! Det varmer!

   Slet
 3. I sommeren 2012 stod jeg i præcis samme situation; jeg var ikke kommet ind på mit - dengang - drømmestudie, men idag er jeg faktisk rigtig glad for det. Jeg var selv knust i situationen, men fik hurtigt øjnene op for andre studier, som i langt højere grad passer til mig. Nu står jeg med en færdig uddannelse, og er igang med jobsøgning - det er frustrerende og stressende, men jeg tror at de har "modgange" er gode for en, for man bliver helt klart klogere på sig selv. Ligesom du gjorde, da du fik øjnene op for, at det hverken var sygeplejerske eller journalist du i virkeligheden ville :-) Held og lykke!

  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er dejligt at hører du har fundet dit drømmestudie og er sikker på du nok meget snart skal finde et job! :-) Tusind tak for de varme ord og selv held og lykke med at finde jobbet! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)