søndag den 18. september 2016

Just Ordered - Ebay #1

// 1 - her / 2 - her / 3 - her //
// her / her //

Hej Babes! 
Det så rart at være online igen, og bare kunne sidde sig ned og tænde sin pc og så fungere alt! Jeg er stadig helt høj på at alt fungere, og det rart at få bloggen tilbage.. Jeg er lige kommet hjem fra mine forældre, og befinder mig nu i min sofa med lille Bailey ved siden af og slapper max af.. Det har været en rigtig lang, men virkelig hyggelig søndag, hvor jeg har været sammen med min far og nogle skønne venner! Vi har stået nede ved Odense Havn og solgt ud af en masse af mit tøj og nogle andre ting.. Det var mega hyggeligt, og jeg fik også solgt en del - så det er kun dejligt! Nu er jeg også bare virkelig træt, da vi var oppe kl 06.00, og har været igang hele dagen, så nu skal jeg også bare slappe af til en god film og lave ingenting..  

Men i dag tænkte jeg at jeg ville vise jer 5 ting jeg har fået købt på Ebay, som jeg nu går og venter spændt på! Urerne er en tro kopi af det kendte Daniel Wellington, og det er et ur jeg virkelig altid har elsket og ønsket mig, men da jeg ikke går med ur, vil jeg gerne prøve at købe et billigere, og se om jeg bruger det og så vil jeg gå ud og købe det ægte! De koster sølle 15 kr stk, så jeg har både valgt det i sort og brun og har også bestilt et hjem til min mutti.. Udover urerne, har jeg også fået købt mig nogle nye makeup børster, da jeg mangler en del nye og tænkte at de var et skud hver.. De koster 25 kr, og jeg har hørt rygter om at børster fra Kina eller andre steder lugter af maling, men nu må vi se hvordan de er når de kommer hjem.. De sidste 2 ting er en kopi af Kylie Jenners lipglosses, og nu får jeg sikkert en masse hate fordi jeg ikke køber de ægte, men jeg har ikke penge til dem lige nu + jeg ville gerne se hvordan de uægte er og fungere.. De kostede 7 kr stk, og jeg er spændt på om jeg kan tåle dem, hvordan de er på læberne og om de hele taget kommer.. Generelt er jeg spændt på det hele og er spændt på om det kommer, da der kan være en chance for det ikke gør, men sådan er det altid med Ebay dog har jeg altid modtaget mit.. Måske i kunne have lyst til at se et Ebay haul i fremtiden? Skriv det i hvertfald gerne nede i kommentaren hvis, da jeg har handlet en del inde på Ebay efterhånden og gerne vil lave det.. 

Men jeg håber i alle sammen har haft en god weekend og er klar på en ny uge! Har i lavet noget spændene og hvad synes i om mine køb? :) 
Kys Nicoline. 

6 kommentarer:

 1. Jeg synes nu det er nogle dejlige køb, du har gjort dig. Jeg har da også købt nogle tro kopier af Real Techniques Bold Metal børster. De er super gode og lugter ikke af maling.

  SvarSlet
 2. Forresten!
  Hvis du beslutter dig for at købe de ægte DW, så har jeg lige nu en rabatkode, der giver 15% rabat på alle DW-ure (endda også nedsatte varer) på www.ditur.dk.
  Du skal bare skrive: camsof15

  SvarSlet
 3. Sikke nogen fine køb :) Er vild med urene!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)