lørdag den 17. september 2016

BACK ONLINE? HELL YEAH!Hej Babes! 
Guess whos back online? ME! Det har seriøst ikke været med min god vilje at bloggen har stået stille og generelt alle mine sociale medier har stået stille, men alt har bare været i stykker for mig den sidste uges tid, og det hele er først kommet til at virke i dag.. thank good for Telenor! I torsdags var jeg oppe hos de søde mennesker i Humac i Odense og købe mig en ny Macbook, da min gamle simpelthen var færdig, og han fortalte også der var en fejl på den da han tjekkede den, så det er rart at vide man ikke havde taget fejl.. Men da jeg så kom hjem med min nye pc, så virkede mit net ikke mere, og derfor har jeg slet ikke kunne være her før nu.. Jeg har nemlig været over hos de søde mennesker i Telenor og fået købt mig noget nyt net som kommer på torsdag og samtidig fået købt mig en ny lille fin ting jeg kan have med på farten som kan give net og som gir net nu.. Det dejligt endelig at være online igen, og hold nu **** hvor har jeg savnet bloggen og jer alle sammen! Det har været hårdt at have nogle samarbejdsaftaler, som ikke har kunne komme op og har haft ting man gerne ville vise, som heller ikke har kunne komme op.. Bloggen er mit liv og arbejde, så det svært når det hele bare går i stykker for en, men jeg er tilbage nu og jeg håber i har savnet mig! 

Samtidig kan jeg sige nu at der findes da ikke en bedre både at komme tilbage på, end med en video? Så værsgo, her har i en opbrugte produkter video fra mig! Nu hvor jeg har fået ny pc kan jeg nemlig redigere igen, og det er så dejligt! Så der vil i fremtiden komme flere videoer på min kanal, som i altid kan finde lige her.. 

Jeg er ihvertfald glad for det hele fungere igen, og at bloggen endelig kan blive opdateret igen og min youtube kanal! Det har været savnet, men mere vigtigt er, I HAR VÆRET SAVNET! 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Åhh det lyder da godt super træls..
  Godt du er tilbage!

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været mega træls, men dejligt at hører jeg er savnet! ;)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)