søndag den 25. september 2016

Beauty Messe In Fredericia // New Video - Vlog.Hej Babes! 
Jeg har haft en rigtig dejlig søndag, som har stået på lidt af hvert og som jeg har glædet mig til hele ugen! Jeg har nemlig været på beauty messe i Fredericia, sammen med søde Christina (blogger her) og det var virkelig spændene! Jeg var blevet inviteret derover af de søde mennesker hos Amaze press og Dm skincare - og jeg er så taknemlig når jeg får sådan nogle invitationer, fordi det varmer mit lille hjerte og jeg elsker at komme ud og opleve en masse.. Det var en rigtig spændene masse, hvor jeg fik hørt om en masse nye lækre produkter, og jeg fik også en del med hjem - som i også kan se oppe i videoen! Jeg har ihvertfald set en masse nye mærker og hørt om en masse nyt, som jeg skal have tjekket mere ud.. Som i nok kan se oppe i toppen af videoen har jeg vlogget over hele min dag, og det har virkelig været sjovt og anerledes at gøre det, og bestemt noget jeg gerne vil gøre igen! Jeg føler også bare at det er sjovere for jer, fordi i lidt er med igennem kameraet, og så elsker jeg bare at sidde og klippe det hele sammen! Udover messen var jeg også lige et smidt nede på Odense Havn, da American Dreams var dernede og sælge ud, og det er virkelig mit yndlings mærke så selvfølgelig skulle jeg derind og fik også købt nogle fine ting - men igen det viser jeg på videoen! ;) 

Så jeg håber i kan lide vloggen jeg har fået lavet, og husk som altid gerne at abonnere inde på min kanal - så du sikker på at være med når der kommer nye videoer! Men som sagt har det været en virkelig spændene dag, og jeg glæder mig til at fortælle jer lidt mere om alle de skønne produkter jeg fik med hjem! Skriv gerne nede i kommentaren om jeg skal forsætte med at vlogge eller hvad i synes? :) Rigtig god søndag alle sammen! 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Lige sådan noget jeg gerne vil lave med min bedste veninde, haha! Fedt at du bliver inviteret til arrangementer, det ville jeg heller ikke have noget imod ;)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt - og helt klart noget man kunne gøre med sin bedsteveninde! ;)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)