onsdag den 28. september 2016

My Faves Right Now From Nelly.

// Trøje - her / Støvler - her //
// Kjole - her / Hood Kjole - her //

Hej babes. 
Jeg har haft nogle ret stressende dage med arbejde, læge besøg og mere arbejde.. Jeg brugte hele min mandag on the go, først sygehuset, så min ørelæge og så min egen læge.. Jeg har desværre været en smule syg her de sidste par dage, og det bliver jeg altid på dette tidspunkt hvor vi går fra varmt til koldt - det mega træls, også fordi jeg ikke orker at ligge syg.. Udover det har jeg været på arbejde hele tirsdagen og i dag har jeg været på sygehuset igen og så sammen med min farmor på torvet i Odense og nu hjemme igen.. Men jeg elsker også at have travlt, hvis bare det var noget mere spændene jeg lavede end at rende hos læger og arbejde.. Men jeg glæder mig til weekenden, fordi der skal jeg lave noget mega spændene! Jeg skal nemlig til København hele weekenden i sommerhus med min skønne familie og veninde og om søndagen skal jeg til Bieber koncert, og yes jeg glæder mig! Det bliver så hyggeligt og dejligt, og jeg regner med at vlogge fra weekenden hvis det er noget i har lyst til at se - skriv gerne lige nede i kommentaren hvis det er! 

Men udover at have travlt har jeg også nydt en masse online shopping, fordi det er jo lønnings dag på fredag, og det betyder man har lidt flere penge at gøre godt med, end nu her sidst på måneden! Jeg har klikket lidt rundt inde hos Nelly, som er min yndlings webshop og fundet 4 ting der meget gerne måtte blive mine! Specielt skoene og trøjen måtte gerne komme hjem til mig meget snart, og så er trøjen endda på tilbud, så det er kun et kæmpe bonus! 

Men jeg håber i alle sammen har det godt og nyder at efteråret stille og roligt er begyndt at komme! Jeg sidder bare i min sofa og ser nynne i tvet og putter lidt med Bailey, inden jeg skal ud og lave en sund omgang pizza! Simpel og enkel aftensmad, men det er lige det jeg orker i dag - og så en dejlig varm kop te i aften fra fredsteds the, så kører det bare! 
Men hvad synes i om tøjet og kunne i tænke jer en vlog? Let me know! :) 
Kys Nicoline. 

3 kommentarer:

 1. Hvor øv med sygdom, håber du bliver frisk til koncerten på søndag, den skal jo nydes i fulde drag ;-)
  Vi ses måske <3

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal helt bestemt nydes! ;) Og når man møder ham på gågaden, så det heller ikke dårligt ;)

   Slet
 2. Er vild med kjolen, den er super flot!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)