torsdag den 4. august 2016

Back Home From Italy - Iv'e Missed You!


Hej Babes! 
Jeg er hjemme fra det varme Italien igen, og nu også officelt tilbage på bloggen, og hold nu op hvor har jeg savnet jer alle sammen så forfærdeligt meget! Grunden til bloggen har stået så stille skyldes en masse ting der er sket i mit liv, og som har gjort at jeg lige har måtte skubbe bloggen lidt væk og tænke over hvad det er jeg vil.. Samtidig tog jeg også lige 16 dage til Italien med min skønne familie, hvor jeg valgte ikke at være online på nogen som helst måde, og det var virkelig dejligt! Men nu er jeg hjemme, og jeg har fået tænkt det hele igen, og samtidig taget en masse materiale med hjem fra Italien, som jeg glæder mig til at vise jer! Samtidig går jeg også at arbejder på at få bloggen over på eget domæne osv, men det er lidt mere teknisk end som så, så inden det er på plads vil jeg forsætte med at blogge her, da jeg virkelig ikke kan vente på det andet, da jeg virkelig savner jer, og har så meget på hjertet! 

Så jeg håber i er klar på en masse indlæg, fordi nu er jeg også klar til at fortælle jer en kæmpe nyhed, som jeg virkelig har gået og glædet mig til at fortælle jer.. Bloggen går nu OFFICELT PÅ FULDTID! Yeees! Jeg har gået og tænkt længe over det med min blog, og på grund af en masse ting der er sket, så kan jeg nu sige at bloggen er gået på fuldtid! Det er så vildt at jeg kommer til at arbejde meget mere på min lille baby, men jeg glæder mig også, og jeg håber også i synes det er fedt! Det er ihvertfald en kæmpe drøm for mig, at komme til at arbejde meget mere med bloggen, og jeg glæder mig til at få postet en masse til jer! Der kommer til at ske en masse, så jeg håber i er klar og stadig er med derude, selvom bloggen næsten har stået stille i en måned. 

Men jeg håber i alle sammen har det godt og nyder det sidste af sommerferien, selvom vejret er en smule gråt og koldt. Måske har i været nogle varme steder henne som mig? Skriv det gerne nede i kommentaren da jeg er nysgerrig, og så skriv også gerne hvad i tænker om alt det med bloggen går på fuldtid osv? Jeg elsker at hører fra jer! 
Mange kys og knus fra jeres Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Tillykke med det:)
  Jeg er nysgerrig på hvad du mener med at bloggen går på fuldtid. Har du fået tilbudt et sted at tjene penge på den så du kan leve af bloggen, eller hvad mener du konkret?

  - Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :-)
   Når jeg mener bloggen går fuldtid, så er det fordi jeg mener der vil begynde at komme indlæg hverdag og der vil ligges mere arbejde i den! :-) Jeg har tjent penge på bloggen i et stykke tid nu, så det er ikke noget med det :-) Men jeg er glad for du spørg! :-)
   Knus Nicoline

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)