mandag den 4. juli 2016

Party All Night With The Best - Studentergilde og 20 års.


Hej Babes! 
Så blev det mandag, og jeg har været på farten hele dagen og er først kommet hjem nu, men det er for en kort stund, da jeg skal ud af døren om lidt igen, da jeg skal ud og fejre min søde kusine som har fødselsdag..  Men i lørdags holdte jeg endelig mit studentergilde, og jeg havde den bedste aften! Det var både familie og venner der var inviteret, og det var simpelthen så hyggeligt! Jeg har fået nogle gode gaver, og allerede været over og bruge nogle af gavekortene da jeg godt vidste hvad jeg ville have, og regner med det kommer på bloggen i morgen! Men som sagt var det en virkelig hyggelig aften, hvor der også kom overraskelser undervejs.. Min far og lillebror valgte at holde en tale, og så fik jeg den flotteste cykel af mine forældre og lillebror i gave! Det er en virkelig gammel retro cykel, men den er så skøn og jeg elsker den virkelig! Men alle de andre gaver kommer i til at se i morgen, da jeg har filmet en ny video til jer som jeg regner stærkt med rammer kanalen i morgen, så det kan i glæde jer til! 

Men jeg havde den bedste aften og har svært ved at acceptere at jeg nu ikke skal bærer huen hverdag mere, da den virkelig betyder alt for mig. Men jeg har da stadig nogle spændene ting der sker, fx smutter jeg snart til Italien, men det fortæller jeg meget mere om snart! Men jeg håber i nyder sommerferien og vejret, selvom det er lidt svingene. Nogle af jer som har holdt studentergilde eller været til et? :) 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Det ser virkelig også bare hyggeligt ud, jeg er glad for at du havde en super aften. Jeg er selv blevet student i år og jeg savner også allerede huen og studenterugen, haha. Tiden gik alt for hurtigt!

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og tillykke til dig også! :-) Og ja tiden flyver afsted!

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)