søndag den 22. maj 2016

My Bikinis For This Summer.


//Bikini fra Ebay - her//

Hej Babes! 
Jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god weekend, og at i nyder det gode vejr som her idag denne skønne søndag! Min weekend har stået på sidste skoledag fredag med arbejde og lørdag var jeg i Næstved med familien for at se min lillebror spille fodbold, og de vandt 5-0.. I dag har jeg brugt dagen på at få handlet ind, gjort rent og nydt solen ude på min altan. Jeg er jo så heldig at have læseferie nu, så det er virkelig skønt! Dog starter de skriftlige allerede på tirsdag og hele ugen frem.. Og i fredags trak jeg også lige min sidste eksamen som blev kemi, hvilket jeg har det lidt blandet med, men det skal nok gå, og det er først den 13 juni, så jeg kan nå at læse en masse op, hvilket jeg er virkelig taknemlig for! 

Men jeg tænkte jeg ville vise jer de 3 bikiner jeg har fået købt til i år, dog ender jeg sikkert med at købe flere inden jeg smutter til Italien i starten af Juli. 2 af bikinierne er købt i H&M til sølle 50 kr stykket, og den sidste er købt på Ebay også for 50 kr. Jeg var lidt nervøs for at modtage den fra Ebay da jeg frygtede størrelsen ikke passede, eller kvaliteten var dårlig, men størrelsen passer perfekt og så er det en virkelig god kvalitet, så alt er skønt! Jeg bruger normalt small i bikinier, men har købt den fra Ebay i en M, da man som regel altid skal købe tøjet derinde et nr større.. Jeg har også fået købt mig en solhat som i kan se på billedet, og den er fra Bilka til også sølle 50 kr. Jeg har længe gerne ville have en solhat, fordi jeg ved det er praktisk nede i Italien, og så synes jeg også bare det er pænt til outfits.. Jeg fandt også i dag en vandfast mascara i Bilka fra mærket Gosh til 15 kr, så nu jeg næsten klar til 2 ugers ferie i Italien! 

Men det er de 3 bikiner som skal med mig til Italien foreløbelig, fordi hvis jeg kender mig selv godt, så ender jeg med at købe flere i nu, da jeg elsker at have en masse forskellige at vælge imellem.. Men jeg håber i får en fantastisk søndag aften, og er der måske nogle af jer som også har læseferie eller har først om langtid? Og hvad synes i om mine fine bikinier? :-) 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

  1. Hvor sjovt søde :) Jeg har osgå haft kigget på den fra Ebay og den blomstrede fra H&M :D God smag!

    SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)