torsdag den 19. maj 2016

Ny Video - Tysklands Haul.


Hej babes! 
Så er videoen endelig oppe på kanalen, selvom jeg lovede den skulle være oppe igår.. Jeg var hjemme ved mine forældre igår, da min søde kusine fra Jylland var på besøg med hendes mand og deres ene dreng, så derfor var jeg lidt sent hjemme og så ville min Macbook og Imovie ikke samarbejde, så det gik helt galt.. Men nu er den endelig oppe, og jeg håber i kan lide den! Som sagt havde jeg lovet mig selv ikke at købe så mange beauty produkter, men selvfølgelig gik det ikke helt som jeg havde troet.. Men jeg er glad for alle de ting jeg fik købt, og så må i meget gerne skrive nede i kommentaren hvis der er nogle af produkterne i vil have en anmeldelse på, fordi så skal jeg nok skrive det. 

Jeg havde heldigvis en kort skoledag i dag, da jeg havde fri 11.30, så derfor havde jeg en masse energi til en god gang ben træning efter, så lige nu ligger jeg bare på min sofa og er fuldstændig kvæstet. Jeg har en del ting jeg skal her til aften, og har måske også en aftale med en savnet barndomsveninde, hvor vi har snakket om at tage i biffen, men nu må vi se hvad der sker. Jeg har min sidste rigtige skoledag imorgen i gymnasiet før jeg går på læseferie.. Det virkelig mærkeligt men jeg glæder mig også, og så er der heller ikke længe til jeg fylder 20 og får hue på! Så jeg går kun gode tider i møde, og det er fantastisk! 

Men jeg håber som sagt i kan lide videoen, og så husk endelig at gå ind og abonner på min kanal og kom gerne med forslag til videoer jeg kan lave eller noget i gerne vil se!
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Sikke en fin video søde :) Jeg er vild med dine videoer og overvejer selv snart at hive familien med på en Tysklandstur - nu fik jeg da ikke mindre lyst! De de priser, så har du jo helt ret i, at man bare kan prøve tingene af og så er det ikke så galt, hvis ikke de lever op til ens forventning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak søde! :-)
   ja de havde nogle vilde tilbud dernede, og som du siger så gør det ikke noget hvis tingene ikke virker! ;)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)