fredag den 8. april 2016

Happy Friday With My Family // Healthy Cookies.


Hejsa Babes! 
Så blev det endelig fredag, og jeg har virkelig glædet mig sindssyg meget til weekenden, da jeg skal til et virkelig spændene event på søndag med alle de søde Odense bloggere.. Det bliver så skønt at se dem alle sammen igen, da jeg virkelig har savnet dem, og man bliver altid så glad i deres selskab, de er nogle fantastiske mennesker alle sammen! Lige nu er jeg også hjemme ved mine forældre, da jeg skal på arbejde i morgen, men det er virkelig skønt at være hjemme igen og blive puttet om, da jeg ikke har været på toppen de seneste par dage, og jeg magter virkelig ikke sygdom lige nu, med alle de planer jeg har og ting jeg skal.. Så der er dømt virkelig hygge aften i dag, med lækker mad og dessert! Der er virkelig ikke noget der slår aftener som disse med familien, hvor man bare hygger og slapper af.. Det altid dejligt at få ladet sin energi op, og det gør jeg virkelig herhjemme ved mine forældre.

Men jeg lagde et billede op af mine cookies på min facebook side, som i kan finde lige her, som i meget gerne må like, så i altid opdateret på det nyeste, og så deler jeg også en masse fra min hverdag.. Men jeg lagde billedet op derinde, og spurgte om i ville have opskriften, og den kommer nu, da det er den letteste opskrift og så smager de fantastiske! Man kan toppe dem med hvad man har lyst til, men til mine to har jeg brugt mørk chokolade og tranebær.. Men hvis i har lyst til at prøve dem, så læs med her: 

Ingredienser: 
- 1 banan (hvis i skal lave til flere end jer selv, skal i bruge flere bananer, men i og med det kun var til mig selv, brugte jeg kun 1)
- Havregryn (til dejen bliver fast og ikke så smattet)
- 1 tsk vanliliepulver. 

Topping: 
- Som sagt kan du toppe dejen med hvad du vil, men til mine 4 har jeg brugt chokolade og tranebær.

Fremgangsmåde: 
Start med at tænde ovnen på 180 grader, og derefter mos bananerne, og derefter skal havregrynene i, til dejen bliver fast. Så røres det hele sammen, og så kommer vaniliepulveret i, og så røres det hele sammen igen. Så skal dejen deles op, og ligges ud på en bageplade, så de bliver runde og flade, og så skal toppingen på som man har valgt. Derefter skal de i ovnen i 10-15 min (hold øje med dem!) og så skal de lige køles af, men så er de lige til at spise og de smager fantastiske!

Så det er en let opskrift, som ikke tager langtid at bikse sammen og så smager de virkelig godt! Det er bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet dem, og så er de også sunde, så det er kun et win win! 
Men skriv gerne nede i kommentaren hvis i prøver dem, og fortæl mig hvad i synes, jeg er ihvertfald helt solgt!
 Rigtig god fredag aften til jer alle sammen! :)
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)