søndag den 20. marts 2016

Been Living Here For A Week!


Hejsa dejlige læsere! 
Jeg beklager at bloggen har stået stille de sidste 2 dage, men jeg har været hjemme hos familien og været på arbejde, så jeg har haft en del at se til, men jeg håber i alle sammen har det godt og nyder søndagen fuldt ud! Jeg har tidligere i dag været i magasin med min søde mutti, for at kigge lidt og det endte også med at jeg fik købt 2 nye trøjer med hjem, som jeg glæder mig til at vise jer meget snart! Samtidig fik jeg en overraskelse derinde, som jeg vil vise jer meget snart, så glæd jer! Nu sidder jeg bare her i min lejlighed med en dejlig kop kaffe, og får styr på en masse aftaler til bloggen.. Det gik op for mig her i morges at jeg nu har boet her i min nye lejlighed i en uge.. Tiden er virkelig fløjet afsted men jeg nyder det hele, og er så forelsket i mit nye lille hjem! Jeg har alle tingene i nærheden af mig, og jeg er oppe i byen på ingen tid på min cykel.. Det hele er bare så let! Planen var også at jeg skulle have filmet min lejlighedstour idag, men min mor overraskede mig med et besøg, så det må blive i morgen eller i den kommende uge, men den skal nok snart være her! 

Nu hvor det er officelt en uge siden jeg er flyttet ind, har jeg taget nogle få billeder af mit hjem, som i kan se oppe på billederne. Jeg elsker virkelig alt i min lejlighed, og synes jeg er faldet godt på plads. Der mangler stadig nogle billeder på væggene, men det kommer nok med tiden.. Dog er der en ting jeg mangler, som jeg ikke troede jeg ville få brug for, men som jeg kan mærke at jeg savner om morgnen.. Nemlig en radio! Jeg ved godt man kan hører det på sin mobil eller pc, men det er bare ikke det samme, og jeg savner virkelig at hører Nova om morgnen når jeg står op og laver morgenmad og tuller rundt.. Jeg har kigget lidt rundt på de forskellige hjemmesider, og synes at power har et rigtig stort udvalg, og til nogle fornuftige priser.. Mit eneste krav er bare den er lille og kan spille, så forlanger jeg ikke rigtig mere.. Men i kan finde hele powers udvalg, lige her.. 

Nu vil jeg finde mine kondisko frem, og få gået mig en lille tur inden der skal hjem og laves aftensmad! Nogle af jer som har lavet noget spændene i dag, og hvad synes i om min nye lejlighed ud fra billederne? 
Mvh Nicoline. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)