fredag den 12. februar 2016

Something So Simple But Still So Beautiful.


Hejsa dejlige læsere! 
Så blev det endelig fredag og ferie, og jeg har glædet mig til denne dag så længe! Min ferie står på ren afslapning, arbejde og hygge med familien og vennerne.. Jeg har virkelig brug for søvn og kræfter, til de sidste måneder i gymansiet.. Jeg er konstant træt og magter virkelig ikke noget med skole for tiden. Det er så svært at de ikke snakker om andet end prøver, karakter osv.. Nu vil jeg bare gerne have min hue og være færdig, og få noget ro i hovedet. Det bliver dejligt med en uges fri, bare slappe af og slet ikke tænke på lektier eller noget.. Hvilket endelig er løgn, da jeg har nogle afleveringer der skal laves, men det okay.. jeg kan lave dem i min seng. ;) 

Men i dag skal indlægget handle om en af de fine ting jeg har fået af de søde mennesker hos Evastockholm. Det er en helt ny hjemmeside som sælger noget af de lækreste tøj, og man får tingene sindssyg hurtigt! En af tingene jeg har fået tilsendt er denne fine taske, som jeg seriøst elsker og som bare passer perfekt til alt! Den har et stort rum og nogle mindre, og der er plads til alt! Mærket på den er Pieces, og som sagt, så jeg helt væk i den! 
Lige nu har de rigtig meget udsalg derinde, så hvis i har lyst så smut endelig forbi deres hjemmeside og tjek det ud.. i kan finde den lige her..  De er ihvertfald et kig værd! 

Men jeg håber i alle sammen får en fantastisk fredag aften, jeg skal bruge min på arbejde så det er ikke det vilde, men sådan er det. Men hvad synes i om tasken? Jeg kan sige så meget mange herhjemme ved mig er helt forelsket i den, og både min mor og farmor har spurgt om de ikke må få den, men jeg beholder den altså selv! ;) 
Kys Nicoline. 

//1 del ud af 2 i samarbejde med Evastockholm. 

2 kommentarer:

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)