torsdag den 25. februar 2016

Sneak Peak: Beautiful Set For The Summer.

Hejsa dejlige læsere. 
Jeg modtog i sidste uge dette lækre sæt, som i lige får et lille sneak peak på. Jeg er helt forelsket i det, og glæder mig til at bruge det når det bliver en smule varmer, fordi lige nu er det desværre for koldt.. Men det er seriøst det fineste sæt, og har været meget populært på Instagram og Tumblr, og jeg er selv helt forelsket i det nu! Men jeg lover der snart kommer et mere detaljeret indlæg op omkring sættet, også hvor i kommer til at se det i action, så det kan i glæde jer til, fordi det er seriøst så fint! 

Men som mange af jer ved har jeg mange bolde i luften for tiden, og det kan desværre også mærkes med en smule stress, men jeg holder hovedet højt, og prøver at nå det hele.. Man må jo bare løbe lidt ekstra ikke? Men jeg kom faktisk til at tænke på noget her den anden aften, som jeg altid har drømt om, og som min far sagde til mig for nogle uger siden.. Siden jeg var helt lille har jeg altid drømt om at have mit eget firma, mere specifikt et tøj firma.. Jeg har altid drømt om at være min egen chef, og have min egen butik, hvor jeg kunne bestemme hvilke ting vi skulle sælge og være til forskellige modeshows osv.. Det har virkelig været en af mine store drømme, og da min far snakkede med mig om det den anden dag, og sagde han sagtens kunne se mig som chef, varmede tanken lidt igen.. Lige nu tror jeg dog ikke jeg vil begynde at gøre mere i det, midt i alt det her flytte kaos, men det er helt klart noget jeg vil sidde mig ned med når jeg er faldet på plads, og tænke mere over.. Måske lave en brainstorm, og se hvad det kan fører til? Men hvis nu man sidder med den samme drøm og overveje at starte selvstændigt men mangler nogle penge, så synes jeg i skal tjekke dette link ud, hvor man kan låne penge til sin virksomhed, i kan finde det lige her.. Jeg har dog sparet en del op igennem mit liv, men hvis man nu ikke har det og gerne vil gå solo, så tjek deres hjemmeside ud.. De hjælper en igennem det hele, og jeg synes helt klart i bare skal prøve, hvis det virkelig er jeres drøm! 

Men jeg håber i alle sammen har haft en god torsdag, og nydt solen når den har været fremme.. Jeg har haft fri det meste af dagen, og skulle kun lige møde i 15 min for at snakke AT, og så hjem igen, så det har været virkelig skønt og så det jo weekend i morgen, yay! Hvad er jeres drømme job, og husker i at følge den? :) 
Kys Nicoline. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det fint!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Striper er altid godt! Glæder mig til, at se et nærmere indlæg omkring sættet! :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emilieberg.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe så rigtigt! :)
   Glæder mig til at vise jer det! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)