fredag den 19. februar 2016

BIG NEWS - I'M MOVING OUT!


Hejsa dejlige læsere! 
Der har været lidt stille på bloggen i disse dage, og det beklager jeg men der er sket noget vildt i mit liv, som har gjort jeg har haft 1000 andre ting at se til og få afklaret 100 procent og skrevet under på kontrakter osv men.. JEG FLYTTER HJEMMEFRA!! Yes nu sker det endelig, og jeg har fået skrevet under på kontrakten, snakket med banken og betalt mit depositum, så nu der ingen vej tilbage, nu er det officelt! Jeg tror ikke i fatter hvor glad og lykkelig jeg er over endelig at flytte til Odense og komme tættere på alting! Jeg har længe gerne ville flytte til Odense, fordi min uddannelse efter gymnasiet er der, mange af mine veninder er der og fordi det hele bare ville være lettere for mig, også i forhold til at skulle tage toget om morgen.. Busserne kører af r'v til herude på landet, så det har altid taget 1000 år om at komme til Odense, men ikke længere, because now im living in the city! Jeg har fået den fineste og sødeste lille 2 værelses lejlighed, med eget bad og køkken og den er så lækker med højt til loftet og store vinduer.. Jeg forelskede mig i den lige så snart jeg gik ind, og vidste det skulle være den, så det mega lækkert det blev min! Jeg har den allerede fra 1 marts, så der er under 2 uger til, så de sidste par dage har jeg rendt rundt med min mor og kigget på møbler og fået købt lidt, men mangler stadig en del og selvfølgelig at få pakket alt ned, men vi når nok det hele.. Jeg er ihvertfald mega spændt og glad over endelig at have noget der er mit og som jeg kan kalde mit hjem! 

Men udover møbler til lejligheden, har jeg også kigget på de lidt mere praktiske ting til lejligheden og mere præcis ting til min entre. Jeg ved godt nogenlunde hvordan jeg vil have det, og min mor og jeg hygger os med at gå og kigge og købe lige så stille.. Men noget jeg faldt over her den anden dag var sko hylder, hvilket er mega praktisk! Jeg har sindssyg mange sko, og inden jeg flytter skal jeg også have rodet ud i dem, fordi de skal ikke alle sammen med, men hvis nu de skulle så kunne sådan en sko hylde altså være mega smart! I kan læse mere om dem lige her.. Jeg synes ihvertfald de smarte, og et kig værd! 

Men jeg er mega glad og spændt på det hele lige nu, og samtidig også lidt skræmt over man sådan skal til at stå på egne ben, men det bliver fedt! Der vil også i fremtiden komme mere om indretning osv her på bloggen og så lover jeg at filme en lejlighedstour, så snart jeg er kommet på plads! Måske også nogle vlogs undervejs, så i kan følge med? Skriv endelig gerne hvis i vil have det! 
Men jeg håber i alle sammen har det godt, og nyder det sidste af ferien! :) 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Stort tillykke med lejligheden, glæder mig til at følge med på bloggen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :-)
   - Glæder mig også til at have jer med på det hele. :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)