tirsdag den 19. januar 2016

When Its Too Cold Outside For Angels To Fly

//Jakke - Only/ Tørklæde / Gina Tricot /Trøje - Butik i Italien / Bukser - Pieces / Sko - købt af en igennem facebook / Ur - Ditur.dk //

Hejsa dejlige læsere! 
Eftersom jeg allerede havde fri kl 10.00, så skyndte jeg mig hjem for at få taget nogle lækre outfits billeder til jer, og her er de så! Mit outfit i dag har været meget naturligt, eftersom jeg kun skulle være i skole til 1 modul, så jeg orkede ikke det helt vilde, men jeg elsker stadig outfittet jeg fik sat sammen.. Jeans og en langærmet trøje fungere hvergang! Min trøje er faktisk en jeg købte sidste sommer, da jeg var med mine forældre i Italien, og den er virkelig gået hen og blevet min favorit! Den er super lækker og fungere til alting, og så er den lidt længere bagpå, som jeg synes er virkelig fint! Udover trøjen er jakken og skoene jeg har på, nogle nye ting, som min far har været så sød at give mig.. De har købt igennem folk på facebook, så jeg ved ikke hvad prisen har været for ny, eller om det er noget man stadig kan købe i butikkerne, men jeg elsker det.. Specielt skoene, de er virkelig lækre og super behagelige at have på! Samtidig håber jeg også i kan se en lille ændring i kvaliteten af billederne, da jeg har fået købt mig et nyt objekt til mit canon kamera, så billederne kunne være mere skarpe og der kunne blive taget bedre outfits billeder.. Jeg er ihvertfald glad for mit nye køb, og synes allerede man kan se en stor forskel på billederne! 

Der er også en ny ting på billedet, som jeg næsten lige har modtaget og som er gået hen og blevet mit favorit på håndledet lige siden.. Nemlig mit nye ur fra ditur.dk.. Jeg har nemlig været så heldig at modtage dette fine lille ur fra mærket komono, og som er denne fine lysebrune/guld farve, og det har siddet på mit håndled lige siden. Jeg har ellers aldrig gået med ur før, da jeg synes det ikke rigtig har klædt mig, men jeg må indrømme jeg elsker dette lille fine ur, og synes det klær mig super fint.. Samtidig er det meget klassisk og kan fungere til de fleste outfits, hvilket jeg elsker! De har en masse forskellige mærker på deres hjemmeside, så jeg synes helt klart i skal gå ind og tjekke dem ud, hvis i står og overvejer at købe et ur.. Jeg har også skaffet jer en lækker rabat kode, hvor i kan spare 15%, hvis i benytter koden: praus15.. Så der er ingen undskyldning for ikke at købe en lille gave til sig selv! ;) 

Men jeg håber at i har haft en fantastisk tirsdag, og at i får en fantastisk aften! Jeg skal på arbejde, så ikke det store her.. Men fortæl gerne om i vil have flere outfits billeder i fremtiden, og hvad i synes om kvaliteten! :)
Kys Nicoline. 


//Lavet i samarbejde med ditur.dk, men 100% min egen mening

2 kommentarer:

 1. Super fint outfit.
  Jeg kan da godt forstå, at du ikke har haft uret af siden du fik det. Det er super lækkert! :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   - Ja det er simpelthen så lækkert og så klassisk! Men tak! :-)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)