mandag den 25. januar 2016

Rainy Days.

//Trøje - H&M / Leggines - Bilka / Støvler - Loftet Odense //

Hejsa dejlige læsere! 
Så blev det mandag og starten på en ny uge.. Min uge kommer til at forløbe stille og roligt med arbejde, skole og afleveringer.. Vi fik også offentliggjort vores AT eksamens emne, som i år er grænser. Det faktisk et rigtig godt emne, da det er meget bredt, og jeg er allerede begyndt at tænke på to fag, og et emne som jeg godt kunne tænke mig at skrive om og fordybe mig i.. Så det skal nok løse sig, og det er underligt at tænke på at jeg snart er student, og kan få min hue på.. Hvor blev de 3 år lige af? Er jeg den eneste der har den følelse for tiden? 

Når men i dag vil jeg gerne vise jer et outfit som jeg havde på igår, og som jeg virkelig elsker for tiden, da det er praktisk og varmt. Striktrøjen fra H&M er faktisk ny, og en jeg ikke har fået brugt så ofte, men som er en af mine favoritter.. Jeg elsker at den er så blød og så at der er det specielle snit i siden, gør den bare mere fin! Udover det så har jeg også mine elskede gummistøvler på, som jeg simpelthen elsker og synes er så smarte, fordi det ligner nemlig ikke gummistøvler! De er købt tilbage sidste år på loftet inde i Odense til sølle 100 kr, og med det vejr vi har lige for tiden, så er de virkelig praktiske og samtidig super fine at have på! Jeg ved ikke om de har dem mere, da jeg som sagt købte dem sidste år, men i kan altid prøve at spørge.. Men hvis i nu er på udkig efter nogle gummistøvler, så synes jeg helt klart i skal kigge forbi denne hjemmeside, i kan finde lige her.. De har virkelig mange lækre gummistøvler, og fede mærker som fx IIse Jacobsen.. Jeg har altid drømt on nogle gummistøvler fra hende da de er virkelig fede og klassiske! Men som sagt hvis i mangler nogle, så synes jeg helt klart i skal smutte forbi der, og kigge.. 

Nu vil jeg få lukket ned og få mig lagt på sofaen, da jeg er virkelig træt i mit hoved.. Matematik i sidste modul fungere bare ikke rigtig for mig, og kører mig helt i bund.. Men skriv gerne lige i kommentaren om i kan lide disse outfits indlæg på bloggen og hvad i synes om kvaliteten! 
Kys Nicoline. 

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh mange tak, jeg elsker den virkelig også! <3

   Slet
 2. Virkelig et comfy outfit, sweateren er virkelig lækker :) Jeg er også i gang med AT-ræset! Hvad skriver du om?

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak! :-D
   - Jeg skriver om piger der bliver påvirket af de sociale medier og modellerne til fx at tabe sig osv. :-) Skriver i samfundsfag og psykologi, hvad med dig? :)

   Slet
 3. Svar
  1. Haha, mange tak! :)
   De også virkelig nyttige i det har vejr for tiden + så ligner det ikke gummistøvler :p

   Slet
 4. Hvor er du fin - du har lidt Ronja Røverdatter hår, og det er altså et kompliment!

  SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)