søndag den 24. januar 2016

Hyggeligt Blogger-Event Med Duolac.

Hejsa dejlige læsere! 
Jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk weekend, og er klar til en ny uge i morgen. Jeg vil i dag fortælle jer noget mere om det hyggelige event jeg var til i onsdags med Duolac og de andre søde bloggere fra Odense. Det var seriøst den hyggeliste aften, hvor vi startede ud med at hører om maven og tarmsystemet fra søde Sofie Bentzen, som også er blogger og derefter hørte vi om mærket Duolac, hvor det er firmaet Orifarm som står bag. Det er nogle virkelig lækre produkter de har fået lavet, som virkelig kan hjælpe dig i hverdagen. Det er alt sammen nogle forskellige vitaminer, som kan tages hverdag, på ferie og hvis man er syg. Der er også lavet nogle til børn, som har en smag af vanilje.. Vi fik nemlig lov til at smage på dem også, og de smager seriøst godt! Derefter var der en juice konkurrence, hvor vi alle sammen kom på forskellige hold og skulle kæmpe mod hinanden om den bedste og sundeste juice, og dem der vandt fik en juicemaskine. Mit hold vandt desværre ikke, men dem der vandt havde også fortjent det, da deres var helt unik og mega flot! Det var virkelig en hyggelig aften, med lækker og sund mad hele vejen igennem.. Jeg mødte så mange søde bloggere, som jeg håber jeg møder igen, fordi de var så søde alle sammen!

Jeg glæder mig ihvertfald til at prøve alle deres nye lækre vitaminer, specielt den der hedder Derma Plus, da den skulle hjælpe folk der havde eksem.. Jeg lider nemlig af psoriasis, og de fortalte til eventet af for nogle har det hjulpet, så jeg krydser mine fingre, da jeg ville elske at kunne smide min medicin eller bare skære ned på den! Hvis nogle af jer derude måske sidder og tænker det lyder spændene, og gerne selv vil prøve nogle af disse produkter gratis, så kan i klikke ind lige her, og bestille en gratis pakke... Det er helt gratis og der er ingen bindinger eller noget.. Så hvis i synes det lyder spændene, så synes jeg helt klart i skal gå ind og klikke det hjem! 

Men jeg lover at skrive mere om produkterne og hvordan de virker, når jeg har fået dem prøvet lidt mere.. Skriv gerne nede i kommentaren om det er noget i vil have. og så må i have en forsat god søndag alle sammen! 
Kys Nicoline. 

//Produkterne er sponsoreret.

2 kommentarer:

 1. Det var super hyggeligt ;) Må jeg spørge dig om hvor du har fået lavet den fine header henne? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig, og så hyggeligt at møde dig! :-)
   - Det har en af mine skønne veninder! :-)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)