onsdag den 30. december 2015

Something New For My iPhone // Onkelbillig.dk

Hejsa dejlige læsere eller godaften er måske mere rigtigt! 
Jeg er næsten lige kommet hjem fra et fodboldstævne, hvor min lillebror var ude og spille sammen med sin skole, og de kom på anden pladsen! Det var sindssyg flot, og de gjorde det alle sammen virkelig godt, stor respekt til dem! Det har også været en af grundene til jeg ikke har været her, da jeg har været ude og se ham de seneste 3 dage, men en anden grund er også jeg faktisk har været syg, da jeg fik slemme bivirkninger fra min medicin, så jeg har været en del sløj, men jeg er stoppet med dem her idag efter en aftale med lægen, og så håber jeg at det stille forsvinder fra kroppen og jeg bare kan få det nogenlunde igen.. Det jo nytårsaften i morgen, og selvom det bliver en stille og rolig aften for mit vedkommende, vil jeg stadig gerne være nogenlunde frisk, så jeg kan nyde aftenen og komme godt ind i det nye år! 

Men indlægget i dag skal handle om nogle ting, som de søde mennesker hos onkelbillig har været så søde at sende til mig! Jeg modtog det i starten af december, og har brugt det hele lige siden.. Onkelbillig.dk er en hjemmeside hvor de sælger en masse til ens iphone, ipads og samsungs.. De har virkelig meget at byde på og så til ingen penge! Der er powerbanks, hørertelefoner, covers og meget mere.. Alt sammen til en sindssyg god pris! Jeg har længe manglet en powerbank, da jeg tit er på farten, og min iphone 5s er desværre begyndt at miste strøm sindssyg hurtigt, og der er virkelig intet værre end når man sidder i toget på vej hjem og ens iphone så dør.. Derfor har denne fine lille lyserøde sag været en lifesaver for mig, siden jeg har fået den, fordi den er lille og fylder intet og holder liv i min iphone hele tiden.. det fantastisk! Så jeg vil varmt anbefalde at i tjekke onkelbillig ud hvis i mangler noget nyt til jeres mobil eller ipad, priserne er sindssyge og man modtager tingene virkelig hurtigt, det vildt! 

Men jeg håber i alle sammen nyder jeres ferie, og at i er klar til nytårsaften i morgen! Jeg mangler lige nogle få ting som skal gøres klar i morgen, men så er jeg også klar.. Klar til 2016! Er i klar til 2016 eller mangler i lidt i nu? 
Rigtig god onsdag aften alle sammen, og pas nu på jer selv!
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting du har fundet til mobilen :)
  - https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er også rigtig glad for dem! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)