torsdag den 31. december 2015

Looking Back At 2015 // Happy New Year To Everyone

Hejsa dejlige læsere! Nu er sidste dag i 2015 kommet, og selvom jeg lige nu sidder midt i en tøj krise,  så glæder jeg mig til i aften, og generelt til 2016.. Sidste år lavede jeg et indlæg der kommer til at minde om dette, hvor jeg kiggede tilbage på 2014, og hvis i har lyst til at læse det, kan i finde det lige her.. Jeg vil fortælle lidt om de store ting der er sket i 2015 nu, og så fortælle hvad jeg glæder mig til i 2016.. så læs med! :) 

I 2015 nåede jeg mit mål med vægten, og fik tabt mig 40 kg i alt som virkelig er en sejre for mig! Det var også i 2015 jeg fik lavet min store maveoperation, hvor jeg fik fjernet hængende hud på maven, som der var efter det store vægttab. Det har virkelig været en hård kamp at komme igennem da der gik betændelse osv i, men jeg er så glad for min mave i dag og fortryder intet! OUH gjorde virkelig et godt stykke arbejde, og har givet mig en masse selvtillid igen. Samtidig var 2015 også det år hvor jeg fik en anden stor operation, som jeg faktisk lige har fået her fornylig, og selvom jeg stadig er i smerter lige nu og stadig er hævet, så er jeg glad og glæder mig til at se det færdige resultat.. Jeg fortæller mere om det på bloggen meget snart! 

Det er også i 2015 at jeg er nået frem til hvad jeg vil med min fremtid, og hvilke drømme jeg har og hvad der skal til for at de går i opfyldelse. Jeg har været meget i tvivl om hvad jeg ville efter gymnasiet, men nu begynder det hele stille at falde på plads, og jeg glæder mig bare til at komme ud og opleve verden.. 

2015 har også været et crazy år for bloggen, fordi jeg har fået en masse samarbejdspartnere, og virkelig fået øjne op for at det er det her jeg vil og brænder for! Min drøm er at blive journalist, og jeg søger også ind her når man kan søge ind på journaliststudiet i Odense, så jeg krydser mine finger fordi jeg elsker at skrive og det er også derfor jeg har bloggen! I 2015 gik det virkelig op for mig at jeg ikke kan leve uden min lille baby blog, og bare det at se den vokser dag for dag gør mig så glad, og jeg elsker jer alle sammen som læser med og kommentere! I betyder virkelig mere end i tro! 

Så alt i alt har 2015 været et dejligt år, men jeg tror 2016 bliver mit år fordi der sker en masse crazy ting! Jeg har lavet en liste så i kan se nogle af de ting der kommer til at ske for mig i 2016: 

- Jeg bliver student til sommer! 
- Jeg skal på den længe ventede london tur med min mor! 
- Jeg kommer forhåbentlig ind på mit drømmestudie! 
- Jeg flytter hjemmefra, ingen rigtig dato i nu, lejligheden skal lige være der! 
- Jeg begynder til håndbold igen efter en lang pause, og jeg glæder mig sindssyg meget! 
- Der sker en masse ting på bloggen, som i kan glæde jer til! 
- Jeg skal til Justin Bieber Koncert i København med min dejlige veninde og til Dirty Dancing koncert med min farmor og mor! 
- Jeg skal bruge en masse timer på det arbejde jeg elsker, nemlig Statoil. 

Så der kommer til at ske en del i 2016, som jeg personligt glæder mig til og jeg tror også 2016 bliver mit år.. Sådan føles det ihvertfald! Jeg er ihvertfald super spændt på 2016, og tror det bliver et crazy år! 

Men jeg vil smutte af igen og se om jeg kan finde noget tøj til i aften og få styr på de sidste ting! Jeg skal nok prøve at få et indlæg op i morgen med mit outfit, hvis der er stemning for det, ellers må i alle sammen have en fantastisk aften med de mennesker i elsker og pas nu godt på jer selv og hinanden! Vi ses i 2016! 
Mange Nytårskys Nicoline. 

4 kommentarer:

 1. Smukke billeder.
  Rigtig godt nytår - Håber du havde en festlig aften!

  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak, og jeg havde den bedste aften med de mennesker jeg elsker! :-)
   Jeg håber også du havde en god aften. :-)

   Slet
 2. Godt nytår <3
  Først og fremmest, jeg syntes det er så flot!! at du har tabt dig så meget.
  Selv skal jeg til England i 3 uge, jeg jeg taget et smut forbi London og muligvis shopper lidt.
  Håber du havde et godt nyt år.
  Knus
  thebeautifulmess.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor du sød, tusind tak og også rigtig godt nytår til dig, og god tur til london.. Slet ikke misundelige! :p

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)