tirsdag den 8. december 2015

8 December - What's In My Bag (Winter Edition)

Hejsa dejlige læsere og glædelig 8 december! 
I dag var så dagen hvor jeg fik min problemformulering til SRP, og jeg er super glad for hvordan de har sat den sammen, da det er præcis som jeg gerne vil have det og har også været igang lige siden kl. 11, så er godt brugt nu, og tror også jeg holder for i dag.. Jeg har næsten fået skrevet 2 sider, så det er jeg selv godt tilfreds med, og håber jeg kan få skrevet lidt mere i morgen.. Men jeg må indrømme jeg glæder mig også bare til de næste 2 uger går hurtigt, så jeg kan få den afleveret og få ferie, da jeg virkelig trænger til noget ferie, dog kommer jeg til at arbejde hjemmefra de næste 2 uger, så det er lidt som en ferie, men jeg glæder mig stadig til den 22.. I dag skal indlægget handle om mine yndlings produkter lige nu, som jeg har med i min taske fra Nelly, som er gået hen og blevet min favorit for tiden! Produkterne er dem jeg sådan bruger lige nu her i vintertiden, og de er alle nogle produkter som jeg elsker.. Læs med under billederne, og find ud hvilke produkter det er.. 

Det første i min taske er min håndsprit, og den er købt i matas og er i duften jordbær.. Jeg købte tilbage i oktober 4 slags af dem, da jeg elsker at have en håndsprit med på farten, da man noglegange kan havne nogle steder hvor det ikke lige er så lækkert.. Den anden ting er min yndlings læbepromade fra the body shop med smagen lemon, den har virkelig været min yndlings siden jeg købte den og desværre har jeg ramt bunden på den så jeg håber de snart får den igen.. Den anden ting fra The body shop er deres håndcrem, og den i ser på billedet er min favorit her om vinteren, da den er tyk og virkelig plejer ens hænder, den er virkelig fantastisk! Læbestiften i ser har jeg skrevet om før her på bloggen, men det er min nude læbestift fra max factor, som jeg bruger hverdag og som jeg har med overalt, jeg går virkelig ingen steder uden den og den er fantastisk! Den sidste ting er min concealer fra Chanel, som jeg købte på tilbud og som jeg virkelig elsker, dog er farven ikke 100 procent mig lige nu, men jeg kan få den til at fungere og den dækker 100 procent, virkelig en lækker sag! 

Men det var lidt om de ting jeg bruger og har med i min taske lige nu hvor det er vinter. Jeg håber i nyder julekalenderen indtil videre, og at i nyder december som jeg synes virkelig flyver afsted. Er der nogle af jer andre som måske også er startet på SRP eller har været igang et stykke tid? 
God tirsdag aften alle sammen! 
Mange Julehilsner Nicoline. 

2 kommentarer:

  1. Jeg blev heldigvis færdig med SRP i her i mandags. Havde det på samme måde som dig med problemformuleringen, haha :) Virkelig lækker taske, jeg burde nok også have en håndcreme med i tasken ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er ingen bedre følelse når SRP er ude af verdenen, men jeg er også bange for at se hvilken karakter jeg får. <3

      Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)