fredag den 27. november 2015

Plans For The Weekend // Zederkof.dk


Hejsa dejlige læsere! Undskyld det er et lidt sent indlæg igen, men har brugt min fredag på skolen indtil kl 15.30, og derefter lidt mere forberedelse til SRP, og har derfor først har tid til at sidde ned nu.. Postbudet var dog lige forbi med en lækker pakke, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om meget snart!! Resten af min aften skal bruges i min seng, da jeg ikke skal for sent i seng, da jeg skal møde på job i morgen 06.30, og har en del ting jeg skal i morgen udover arbejde.. Jeg har nemlig en masse spændene ting jeg skal nå i denne weekend, for at få gjort alt klar til jer, til starten i December i næste uge.. Lørdagen skal bruges på arbejde først, så oprydning på værelset, og noget spændene til jer og søndag præcis det samme.. Jeg synes ihvertfald i skal tjekke bloggen ud i morgen, hvor jeg vil løfte sløret for hvad der kommer til at ske på bloggen hele december, det bliver super fedt!! 

Men inden jeg løfter sløret for det i morgen, så vil jeg lige give jer et tip op en hjemmeside, som sælger nogle lækre stole som man kan finde overalt i byen. Det er nemlig Zederkof.dk jeg snakker om, som sælger en masse lækre stole til ude brug, og det er deres stole man som regel kan finde rundt omkring i by livet, hos cafeerne osv. Udover de sælger disse lækre møbler, så står de også altid klar til at hjælpe jer med indretningen, hvis i har brug for at hører andres mening, hvilket jeg synes er mega smart, og hvis man lige står og mangler nogle stole til ens ude bord eller noget helt andet, så synes jeg helt klart i skal tjekke deres hjemmeside ud! I kan se hele deres udvalg af stole lige her.. 

Men nu vil jeg smutte af og få set lidt tv inden drømmeland kalder, så jeg kan blive frisk til i morgen! Men husk at tjekke bloggen i morgen, det bliver virkelig spændene.. Nogle af jer som måske allerede kan gætte hvad det er? ;) God fredag aften alle sammen! 
Kys Nicoline. 

4 kommentarer:

 1. Kommer der snart indlæg der ikke er sponsorede? Synes ikke du laver andet end det, så bloggen har mistet sin personlighed...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg ked af du synes den har, men jeg har haft rigtig mange aftaler med forskellige folk som jeg har skulle lave noget til, og jeg lover jeg snart vender tilbage med mere! Bare glæd dig til december! ;)

   Slet
  2. Synes bare det er vigtigt at man ikke siger ja til for meget som egentlig ikke har relevans for indholdet. Det er bare ros sagt med et smil :)

   Slet
  3. Det skam helt okay, og jeg er også glad for du siger det, fordi du har fuldstændig ret! :-) Håber du vil læse med hele december, og fremover. :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)