mandag den 23. november 2015

AMA The Red Carpet // My Faves.

Hejsa dejlige læsere! Jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god mandag, selvom jeg ved mandagen kan være en hård dag for mange.. Jeg er næsten lige kommet hjem fra en god omgang træning, så min krop er godt brugt og træt nu, men der findes ingen bedre følelse, så jeg tror resten af aftenen skal bruges i min seng, med en varm dyne og tv. Igår aftes/nat var der AMA, som jeg desværre ikke var oppe at se, men som skulle have været helt igennem fantastisk.. Et virkelig vildt show! Nedenfor har jeg fundet mine 3 yndlings looks hos kvinder og mændene, da jeg elsker alt ved den røde løber, og der er altid nogle som skiller sig mere ud end andre..


Den første er selvfølgelig smukke Selena Gomez, som jeg altid synes gør det godt på den røde løber. Hun er altid selvsikker, og bærer altid noget unikt og specielt. Jeg er ellevild med den røde kjole som hun bærer og somogså har en åben ryg, og som ville passe perfekt ind nu til jule/nytårs festerne. Hun er virkelig den jeg synes var den smukkeste igår, virkelig smuk.

 Den anden jeg har taget med er smukke Carrie Underwood.. Jeg synes hendes kjole er gude smuk, og den er nok lidt min drømme gallakjole, dog uden det lange slør, da jeg tror det vil ende galt når jeg skal danse, men kjolen er gude smuk og det samme er hun, igen et virkelig gennemført look. 

De sidste 2 som jeg synes også gjorde det fantastisk igår, og som altid gør det, er selvfølgelig Kendall og Kylie. De to gør det altid godt på den røde løber, og denne gang er ingen undtagelse.. Dog synes jeg Kendalls kjole er lidt pænere end Kylies, men igen det er jo en smagssag.. Jeg kunne ihvertfald godt se mig selv i Kendalls, da det er den perfekte sorte kjole, og igen med åben ryg. 


Den første dreng jeg har taget med er selvfølgelig Justin Bieber, som jeg synes så helt unik ud igår og helt ved siden af sig selv, på den fede måde. Jeg synes altid han enten har gået i jakkesæt eller haft en blazer på til de forskellige shows, men igår overraskede han mig virkelig. For det første ser han virkelig voksen ud, jeg kan næsten ikke kende ham mere og så klær det ham virkelig at gå med noget tøj som er mere specielt, mere ham og mere nede på jorden. Virkelig et lækkert, vildt og samtidig stilrent outfit. 

Den anden dejlige mand som jeg har med er Nick Jonas, som virkelig mødte op i et outfit som man aldrig går forkert i byen med. Jeg elsker at hele outfittet næsten er gråt, og det klær ham virkelig fuldt ud. Desuden går man aldrig forkert i byen med et jakkesæt, det virkelig lækkert og gennemført! 

Den sidste jeg tog med er Tyga, og jeg ved godt man ikke kan se hele hans outfit, men man kan fornemme at han har et mørkeblåt jakkesæt på, og jeg elsker mænd i jakkesæt! Det er virkelig så lækkert og igen virkelig gennemført, og som oppe ved Nick Jonas, så går man virkelig aldrig forkert i byen med et jakkesæt, det er en sikker vinder hvergang! 

Men jeg håber i har kunne lid indlægget, og skriv gerne hvis i vil have flere af sådan nogle i fremtiden, så skal jeg nok lave nogle flere.. Og skriv endelig gerne nede i kommentaren hvem der var jeres yndlings på den røde løber hvis i så AMA.. Rigtig god mandag aften alle sammen! :)
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Jeg er vild med Kendalls stil, gad godt at eje hendes garderobe :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så ret, jeg ville også virkelig gerne eje hendes garderobe! :-)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)