mandag den 12. oktober 2015

My Beauty Favorites Right Now.


Hej Babes! I dag vil jeg gerne vise jer nogle af mine beauty favoritter, som hitter rigtig meget ved mig lige nu.. Det er ikke alle mine favoritter, fordi så ville indlægget blive for langt, men regner med at til den 1 november, så vil jeg lave enten et indlæg eller en video, hvor jeg viser mine måneds favoritter, så skriv gerne nede i kommentaren hvad i helst vil se, så skal jeg nok lave det til jer! Men jeg har valgt at skrive lidt om produkterne, og som i nok allerede kan se så er der meget fra Max Factor, men efter jeg var til deres event inde i Odense (læs mere her) så har jeg virkelig fået øjnene op for mærket, og er helt forelsket i det.. Men lad os komme igang!

Smoky Eyeshadows fra H&M: 
Jeg har været rigtig glad for denne palette, fordi jeg har elsket at lægge lyserød på mine øjne. Det er en palette jeg har købt for langtid siden i H&M til sølle 10 kr, og jeg fandt den her for lidt siden, da jeg ryddede op i mit makeup. Den er virkelig lækker og virkelig et hit ved mig lige nu, dog tror jeg ikke man kan købe den mere, da H&M har fået noget nyt lækkert makeup. 

Smokey Eye Drama Kit - 01 Opulent Nudes: 
En anden palette jeg også er helt vild med for tiden, er denne palette fra Max Factor, som findes i forskellige farver. Da jeg var til deres event i Odense, brugte hun denne her på mig, og jeg måtte derfor eje den. Farverne er lækre, og så kan man også bruge den mørke farve til øjenbrynene, så det er bare et win win! 

Facefinity All Day Primer: 
Efter jeg i sommers brugte min Benefit primer op, har jeg faktisk ikke brugt primer, siden aftenen ved Max Factor. Jeg fik nemlig også lagt denne da hun lagde makeup på mig, og jeg måtte eje den. Den er så lækker og sørge for min makeup sidder hele dagen. Man kan også bare bruge den på huden uden makeup på, og så ser man bare rigtig frisk ud. Virkelig et produkt, som jeg kommer til at købe igen og igen. 

Skin Luminizer Foundation - 80 Bronze:
Jeg har faktisk aldrig brugt foundation, jeg har altid holdt mig til BB cream, fordi jeg aldrig har haft gode oplevelser med foundation, da de altid enten har været for mørke eller for lyse, eller bare slet ikke har fungerede. Men denne her foundation er helt perfekt for mig. Jeg har den i den mørkeste farve, da jeg fik af vide at den passede til mig, og den passer helt perfekt lige nu, dog må jeg have den lidt lysere når min vinter hud virkelig kommer frem. Den er lidt som en BB cream, hvilket jeg virkelig elsker, og det bliver også en jeg vil købe igen, når den er brugt op. 

Wella Flex - Style And Repair: 
Dette produkt er faktisk et jeg købte i Tyskland for længe siden, da det kun kostede sølle 10 kr. Jeg har aldrig rigtig vidst hvad det skulle bruges til, da det hele står på tysk, men efter noget tid og søgen på nettet, kom jeg frem til det og har elsket produktet siden. Det er en hårspray-krøllespray agtig ting, som virkelig fungere for mig og mine krøller. Det dufter rigtig godt, og man bruger det ved at sprøjte lidt ud i krøllerne, og så holder de hele dagen. Det er virkelig et lækkert produkt, og er ked af jeg ikke købte flere, end bare den ene. 

Max Factor Læbestift - 725 Simply Nude: 
Min yndlings læbestift for tiden, er denne fantastiske baby, som også er fra Max Factor. Den købte jeg den aften hos dem, uden rigtig at have fået den prøvet eller noget, men jeg har været så glad for den lige siden. Den er så naturlig på ens læber, og så er den så blød! Jeg skal virkelig have skaffet mig flere af deres læbestifter, fordi de er så bløde på læberne og holder virkelig længe! 

Max Factor - Masterpiece Glamour Extensions 3-1 Volumising Mascara: 
Denne mascara er gået hen og blevet min favorit af alle mascara jeg har haft! Den giver mig længde, volume og gør bare vipperne virkelig flotte. Jeg har stadig mine mascara fra L'Oreal Paris, da jeg tit i hverdagen ikke har brug for så meget volume, hvor de fungere bedre, men denne her er min favorit hvergang jeg gerne vil gøre mere ud af mig selv, eller skal i byen. 

Men det var lidt af mine favoritter lige nu, og så må endelig gerne skrive nede i kommentaren hvis i kunne lid dette indlæg og hvis det er noget i gerne vil se mere til, og skriv også gerne hvis nogle af disse produkter også er jeres favoritter! God mandag alle sammen! 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)