onsdag den 21. oktober 2015

Looking For A New Bag // Adax.


//se mere her//

Hejsa dejlige læsere! Undskyld der ikke kom et indlæg op igår, men jeg var til personalemøde på mit nye arbejde, og det træk lidt ud, så jeg kom lidt senere hjem end planlagt og skulle lige spise og få lavet lektier, og så var jeg fuldstændig færdig, så jeg håber det er okay.. Men jeg kan hilse og sige det var super hyggeligt igår, og det er nogle virkelig søde medarbejder jeg har fået, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang... Jeg skal faktisk allerede på job på fredag, da jeg allerede skal oplæreres, så det glæder jeg mig til, det er så spændene! Samtidig undskylder jeg for at indlægget i dag ikke handler om den lækre pakker som isis var så søde at sende mig igår, men er næsten lige kommet hjem og lyset er for dårligt til at kunne tage billeder nu, men jeg lover det kommer op i morgen, så husk at klikke forbi i morgen, så lover jeg det er oppe! 

Men nu skal det handle om noget alle piger elsker, nemlig tasker! Jeg er for tiden på udgik efter en ny taske, da jeg mangler en med mere plads, da min gamle gik i stykker og min lille marc jacobs taske ikke kan rumme mit kamera hvis jeg skal have det med, så jeg har brug for en ny. Dog har jeg også altid drømt om en mavebæltetaske, så det er derfor den er med på billedet, fordi jeg har virkelig forelsket mig i den.. Alle taskerne er fra mærket Adax, som er et virkelig lækkert mærke, hvor taskerne er af høj kvalitet og er lavet af fransk eller italiensk kalveskind. Så det er nogle virkelig lækre tasker, og jeg kan ikke helt bestemme mig, jeg må dog indrømme jeg hælder mest til den grå taske på billedet, da jeg ikke har en grå taske men nu må vi se. Carriealong.dk fører mærket, og i kan se alle taskerne fra mærket Adax lige her.. 

Men jeg håber i alle sammen har haft en god onsdag aften, nu er der jo ikke længe til weekend igen. Men hvad synes i om taskerne, og har i noget fra Adax eller kender i til mærket? Skriv det endelig nede i kommentaren hvis, ellers skrives vi ved i morgen! 
Kys Nicoline.


2 kommentarer:

 1. Rigtig fine tasker!
  Jeg kan rigtig godt lide 1 og 3.
  Håber du vil tage et kig forbi :)
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nr.1 er også virkelig lækker! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)