søndag den 25. oktober 2015

How I Wish I Shaved My Legs // POWER.dkGodaften dejlige læsere. I dag skal vi snakke om noget som de fleste piger nok gør, nemlig barbering af benene.. Det er noget af det mest naturlige at gøre som pige, og vi gør det alle sammen med forskellige ting og på forskellige måder. Jeg gør det altid med en engangskraber og barberskum, men her på det seneste er jeg begyndt at blive lidt træt af det, da det tager lang tid + jeg altid ender med at få sår på benene og en øm rød hud.. Men det kan ændre sig nu, nemlig ved hjælp af Brauns nye epilater serie 9! Det er en helt ny maskine som Braun har fået udrettet, og udover den hjælper med barberingen, så fjender den også døde hudceller og gør huden dejlig blød og lækker! Det er en virkelig smart lille maskine som gør underværker, og som får ens barbering til at holde op til 4 uger?!  Det er virkelig en lækker lille sag, som ville gøre det hele lettere for mig, og som jeg virkelig går og overvejer om jeg skal bestille hjem.. POWER.dk sælger den på deres hjemmeside til ikke særlig mange pengene, men nu åbner POWER heldigvis snart over i Rosengårdscenteret som ligger tæt ved mig, så jeg overvejer om jeg skal vente til de åbner, men nu må vi se.. Jeg synes ihvertfald det er en mega lækker maskine, som er super smart og som kan en masse forskellige ting, og som kan gøre barbering en smule sjovere, end det er nu. 

Men jeg håber at i alle sammen har haft en god søndag, og har nydt weekenden som slutter i dag.. Så kalder hverdagen jo igen i morgen! Men er der nogle af jer som kender til denne maskine, eller har hørt om den, og hvad tænker i om den? God søndag aften alle sammen! 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

  1. Hvornår laver du noget andet end sponsore indlæg? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er ked af du synes der har været for mange sponsoret indlæg, og jeg undskylder mange gange. Der har bare været rigtig mange aftaler, med en deadline som jeg skulle holde, men glæd dig til senere hvor der vil komme et indlæg som ikke er sponsoreret, og det vil der komme længe fremover nu! :)

      Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)