torsdag den 8. oktober 2015

10 Facts About Me.


Hejsa dejlige læsere. Tiden flyver afsted for mig, og jeg prøver virkelig at nå alting, men nogle gange må man indse at 24 timer bare ikke er nok i et døgn.. Men nu er der efterårsferie lige om lidt, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til! Jeg glæder mig til at kunne lave en masse ting som jeg har lyst til, uden at skulle tænke på lektier eller at skulle tidlig op.. I morgen har jeg heldigvis allerede fri 11.30, så jeg har sat dagen af til at skulle bruges på at få styr på en masse med bloggen og få taget en masse billeder, så i kan godt glæde jer! Men nu til det indlægget handler om, nemlig at i skal lærer mig lidt bedre at kende, med 10 facts som jeg ikke tror i har hørt før, så lad os bare komme igang.. 

1. Jeg er et meget positivt menneske, og man finder mig altid med et smil på læberne, eller et grin.. Mine venner spørg tit hvordan jeg altid kan være så glad, og jeg ved det faktisk ikke, men sådan er jeg åbenbart født. 

2. Jeg elsker min familie mere end noget andet. De betyder virkelig meget for mig, og jeg tilbringer alt den tid jeg kan med dem lige nu, da jeg efter 3.g regner med at flytte hjemmefra, så jeg nyder de sidste måneder før jeg skal ud i den store verden. 

3. Min største drøm efter gymnasiet er at komme ind på journalist skolen i Odense, da min største drøm er at blive journalist og skrive på et stort blad, måske med min egen klumme. 

4. Jeg vil rigtig gerne flytte til USA engang og bo i noget tid eller London.. Bare komme ud og opleve verden udenfor Danmark. 

5. Jeg er en meget følsom person, som meget hurtigt og let kan blive ked af det eller påvirket af et skænderi.. Sådan har det været efter alle de år med mobning. 

6. Jeg er en person som helst vil have alle andre har det bedre end mig selv.. Jeg er rigtig dårlig til at tænke på mig selv, hvilket også tit gør jeg knækker under med stress. 

7. En af mine største idoler er Selena Gomez.. Jeg ser meget op til hende, da jeg synes hun er en fantastisk person og har en mega fed stil. 

8. Mit yndlings tv-show er: Keeping up with the Kardashians.. Love it! 

9. Jeg har for det meste glattet hår, selvom jeg har naturlige krøller, som alle mener jeg skal bruge.. selv min frisør prøver at få mig overtalt. 

10. Jeg er hunderad for edderkopper, og forstår ikke hvorfor de er skabt.. Hvis jeg ser en edderkop på mit værelse, sover jeg ikke før den er fjernet, selv hvis den sidder helt nede i den anden ende.. Nej den skal bare væk. 

Det var lige lidt facts om mig, og måske er der nogle af jer derude som kan relatere til nogle af tingene? Skriv det gerne nede i kommentaren hvis, da jeg også gerne vil lærer jer at kende! :-) 
Men god torsdag aften alle sammen, og lad os alle håbe at Danmark vinder i aften, jeg skal ihvertfald se det med hele min familie, og jeg krydser mine finger! 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

  1. Du virker som en virkelig sød person! Jeg kan totalt relatere til nr 4, vil også selv gerne bo i London :-)

    www.moderngirl.dk

    SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)