fredag den 4. september 2015

Vind Lækre Produkter Fra Workoutshop.dk


Hejsa dejlige læsere og glædelig fredag! Jeg har seriøst glædet mig så meget til det blev fredag og weekenden endelig kunne komme.. Jeg er så træt for tiden, og 3.g er virkelig en kamp lige for tiden med alle de afleveringer og lektier, men jeg ved huen venter i sidste ende, så jeg hænger i! I kunne læse lidt om det igår, men jeg har en ny giveaway klar til jer, som jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle jer om! Det er en giveaway jeg har kørende i samarbejde med workoutshop.dk, som er en virkelig lækker hjemmeside, hvor man kan købe træningstøj, proteinpulver og barer og en masse andet! De har nogle vilde priser på alle deres ting, og jeg elsker at handle inde ved dem, da man har tingene inden for 2 dage.. Det i kan vinde i denne giveaway er: 1 kg bodylab protein pulver, 6 minimums bar og 2 poser protein chips. 

Det eneste i skal gøre for at være med i denne giveaway er: 
1. Like workoutshops Facebook side lige her.. 
2. Følg mig på bloglovin lige her..
3. Like min Facebook side lige her..
4. Smid en kommentar her til indlægget, med en sød lille hilsen + din email, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder. :)

Konkurrencen kører frem til den 18 september, hvor jeg derefter vil finde en vinder..

Som sagt er der kun 1 vinder denne gang, men jeg håber i alle sammen har lyst til at være med, og så må i alle sammen have en fantastisk fredag! 
Kys Nicoline. 

10 kommentarer:

 1. Nøj de ser lækre ud de barer der - dem vil jeg gerne have fingrene i :D haha
  Min mail er idabyvej@gmail.com
  Du må også have en fantastisk fredag og weekend Nicoline ;)
  Hilsner herfra

  SvarSlet
 2. Rigmor Tandrup Aaen4. september 2015 kl. 18.31

  Hej smukke!
  Wow et fantastisk og spændende udvalg! Håber jeg får fingrene i det, da det kunne være sjovt at prøve noget nyt! Og i lige måde xo!

  SvarSlet
 3. Skønne Nico. Jeg er så stolt af dig. Jeg er fuldstændig målløs over din fantastiske viljestyrke og din evige kampgejst for at opnå dine mål. Jeg er så inderligt rørt over din forvandling og du skal vide at du er en kæmpe inspiration for mig. Du er et kæmpe forbillede for så mange piger. Det er fantastisk at se din udstråling skinne så meget. Man kan tydeligt se hvor godt du har det nu og jeg er en kæmpe fan af din fremgang. Du er fantastisk dejlige du.

  Kæmpe knus, Line
  liinejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker giveaway - den ville jeg elske at vinde, og dele med min søde kæreste:)
  Hav en dejlig weekend - mine fingre er krydsede!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 5. Ejj, hvor er det en lækker giveaway!
  Hav en skøn weekend :)

  amandaebh@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Uha, en lækker giveaway :) Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en pakke for at få motivationen i top, nu hvor jeg, efter et par måneders pause og genoptræning, skal tilbage i topform med daglig træning :)

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker præmie! Det ville virkelig være fedt at vinde nogle lækre produkter, som der ikke altid er råd til med et SU-budget. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Sikke en lækker giveaway! :-D vil bare sige at det er så sejt at du har opnået de resultater, du har opnået ved motion,, du er en kæmpe inspiration for mig og jeg synes du er så sej! ;-)
  træner selv en del og elsker når andre folk også tager hånd om deres sundhed og krop ;-)

  Ekkby@hotmail.com

  xoxo
  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. Sikke da en lækker giveaway - igen! ;) Kunne vildt godt tænke mig at prøve barene, så krydser fingre! Hav en god søndag Nicoline <3 Kram // www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 10. Jeg er med, det ser så lækkert ud! Og der er mange af de bars, jeg gerne vil smage!

  God dag!

  mariejosiasen@outlook.dk

  SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)