mandag den 31. august 2015

People With Glasses Are Beautiful // Profiloptik.dk


Hejsa dejlige læsere. Jeg håber i alle sammen har haft en lidt bedre mandag end min.. Har brugt min mandag på sygehuset, og bare rolig intet alvorligt, skulle bare lige have et tjek, så intet at bekymret sig om.. Ellers har min mandag stået på at slappe af og pleje den dumme hovedpinde jeg har fået, som er virkelig slem, og gør jeg nærmest bare vil sove det hele væk. Men jeg har lige nogle småting med bloggen jeg lige skal have lavet, før jeg kan begrave mig i min dyne igen. Nogle af jer som har nogle gode ideer til hvad man kan gøre mod hovedpinde? I må gerne skrive dem i kommentaren hvis i har! 

Indlægget i dag skal handle om noget alle kender og faktisk noget mange mennesker bruger.. Nemlig briller. Jeg burde faktisk også bruge briller, det sagde min synsprøve nemlig da jeg var inde og få den tjekket for nogle år siden, men efter de briller jeg købte er blevet for små, har jeg ikke rigtig fået købt mig nogle nye.. Mit problem er at mine øjne fokusere virkelig meget for at se noget, men det er ikke noget jeg sådan har problemer med, fordi jeg kan sagtens se, dog bruger jeg læsebriller, da jeg får hovedpinde af at læse for længe af gangen.. Men jeg har overvejet at gå ud og få købt mig nogle nye, og hvis det bliver aktuelt, vil jeg helt klart købe dem hos profiloptik.dk. De har seriøst så mange flotte briller og alle sammen til billige penge.. I kan finde linket til deres briller lige her.. Jeg overvejer ihvertfald selv at bestille nogle hjem, så jeg kan klare de lange dage i skolen, uden hovedpinde. ;) 

Nu også til det der nok er mest spændene for jer alle sammen, nemlig de 3 vindere af min Isis giveaway. Jeg vil først gerne takke jer alle sammen som har meldt sig til, det betyder så meget for mig, og det er fantastisk at se bloggen vokse dag for dag, og i kan allerede glæde jer til endnu en giveaway som kommer op i løbet af ugen, så husk at holde øje med bloggen.. Men de 3 heldige vindere er: 

1. Marie Josiasen. 
2. Emma Kirstine. 
3. Stine Holst. 

Tillykke til de 3 heldige vindere, i vil modtage en mail fra mig her om lidt, så jeg kan få jeres adresse og få sendt de lækre produkter afsted! Og som sagt husk at holde øje med bloggen i løbet af ugen, hvor endnu en giveaway vil komme op på bloggen. :) 
Kys Nicoline. 

4 kommentarer:

  1. Wooo✌🏻️✌🏻😍 det er igså mega fedt at følge med og se hvor meget succes du får med din blog gennem tiden 😘

    SvarSlet
  2. Mit bedste råd imod hovedpine: en helt masse vand, og hvis det ikke virker, så to Panodiler i hovedet :-)

    SvarSlet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)