søndag den 30. august 2015

How To Get A Better Sleep // Bedrenætter.dk


Hejsa dejlige læsere. Jeg håber i alle sammen har haft en god weekend og nydt søndagen fuldt ud. Jeg har fået lavet nogle afleveringer, været ude og løbe og bare hygget mig sammen med min mor.. Resten af aften skal også bare bruges på sofaen, inden en ny uge kalder i morgen. Men nu til det indlægget handler om, nemlig nogle tips til hvordan i kan få en bedre søvn.. Jeg vil gerne starte med at sige jeg ikke er ekspert og det her er bare nogle ting som fungere for mig når jeg ikke kan sove.. Så jeg håber de måske kan hjælpe jer, hvis i har samme problem, og skriv gerne hvis i måske har nogle tips som ikke står på min liste, som i gerne vil dele og lad os så komme igang. :) 

1. Et dejligt varmt bad. 
Efter en lang skole dag hvor der måske er sket en masse, og ens hoved dunker, så findes der intet bedre end et dejligt varmt bad. Jeg plejer altid at tage et bad om aftenen, da det får min krop til at slappe af, og så behøves jeg ikke at gøre om morgen, og stresse rundt der. 

2. Motion. 
Noget som virkelig også hjælper mig med at sove om aftenen er motion. Hvis jeg har været i Fitness tidlgere eller været ude og løbe en tur, så er jeg mere træt end hvis jeg ikke har dyrket motion. De dage jeg træner kan jeg sagtens mærke at jeg falder hurtigere i søvn, end dage hvor jeg ikke træner, og derfor er motion også blevet en fast ting jeg gør hverdag..

3. Drik noget varmt. 
En anden måde at få kroppen til at slappe af på, kan være ved at drikke noget varmt. Det kan være med til at berolige kroppen, og sænke ens stress faktor, som man måske har efter en hård dag. Dog vil jeg sige man ikke skal drikke kaffe før man går i seng, da det kvikker en op.. Så heller tage en kop the.. Min favorit for tiden er the med vanilje smag. 

4. Skriv dine tanker/bekymringer ned. 
Hvis nu ens hoved kører rundt når man ligger i sengen, og det bare ikke vil være stille, så hav en bog liggende ved siden af din seng, hvor du kan skrive bekymringerne ned eller tankerne om næste dag. Jeg har det meget med når jeg ligger i sengen, at jeg begynder at tænke på alle de ting jeg skal nå næste dag, og det kan holde mig vågen i rigtig langtid, men hvis jeg skriver det ned så falder mit hoved mere til ro, og jeg falder hurtigere i søvn uden alle de bekymringer. 

Jeg håber nogle af de tips kan hjælpe jer med en bedre søvn, da jeg selv kender til det med ikke at få sin søvn.. Jeg er en af de personer som skal have en god nattesøvn næsten hver nat, desværre har de sidste par nætter været dårlige, da jeg er inde i en stresset periode for tiden, så søvn er ikke lige det jeg får så meget af.. Men hvis nu ingen af tipsene hjælper, og man stadig ikke kan sove lige meget hvad man gør, så kan det være man skal kigge efter en ny seng, eller måske bare en ny topmadras til sin seng.. Bedrenætter.dk er en dansk hjemmeside som sælger alt til ens seng, og endda senge hvis det er det man lige er på udkig efter. Lige nu har de tilbud på topmadrasser hvis det er det man lige mangler, det kan i læse mere om lige her.. Så hvis der er intet som fungere for jer med søvn, så kan det jo være i skal kigge på jeres seng og måske anskaffe jer en ny.. bare et lille tips..  ;) 

Men jeg håber i alle sammen har haft en god weekend og nydt det sidste af varmen.. Nogle af jer som måske har samme problem med søvn og som måske har nogle gode tips i vil dele? :) 
Kys Nicoline. 

PS: Min Isis giveaway slutter i aften 00.00, så hvis i vil nå at være med, så er det ved at være sidste chance.. I finder indlægget lige her.. 

6 kommentarer:

 1. Gode tips :)
  Det er bestemt nogle, der virker for mig!

  SvarSlet
 2. Gode råd! er selv fan af det varme bad inden man lige skal i seng :-D

  xoxo Emma
  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Super gode tips! Jeg er rigtig dårlig til, at falde i søvn om aften og jeg vil helt sikkert benytte jeg af dine råd :)

  Kig endelig forbi min blog
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange tak, jeg håber de virker for dig!

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)