tirsdag den 4. august 2015

On A Rainy Day..


Hejsa dejlige læsere. Hold da op et regnvejr vi har lige nu, hvor blev solen lige af fra tidligere? Dog må jeg indrømme jeg altid har været stor fan af regnvejr. Jeg hygger mig altid med min dyne og levende lys, når det regner, og ser en god film. Selvom vejret er lidt trist og gråt nu, har det faktisk været en rigtig god dag, med godt vejr. Jeg startede min morgen ud med lækker morgenmad og en dejlig kop kaffe. Jeg skal have min morgen kaffe hver morgen, ellers fungere jeg bare ikke.. Efter følgende lavede jeg ikke så meget, indtil kl 15 hvor jeg tog ud på mit nye arbejde og var i nogle timer. Virkelig dejligt sted at være, og hende som lærte mig op i dag var også virkelig sød, så jeg føler allerede det bliver et godt sted at være.. Efter det tog jeg lige et smut i fitness hvor jeg lavede lidt cardio, og så hentede min mor mig og kørte hjem, og så spiste vi aftensmad og nu er jeg så her.. Så en stille Tirsdag, men sådan skal det også være noglegange.. 

Resten af aftenen skal bruges under min dyne med en god film, nogle som har et godt forslag? God tirsdag alle sammen. :) 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Jeg er nu også lidt fan af regnvejr :) Gossip Girl maraton på Netflix er altid en god idé på en regnvejrsdag - og alle andre dage ;)

  www.metowefashion.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har allerede set serien, men du har fuldstændig ret, den kan ses på alle dage! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)