tirsdag den 26. maj 2015

So Little But Still So Beautiful.


Hejsa dejlige læsere! Nu har jeg taget hul på den sidste rigtige uge i 2.g, og på fredag går jeg på den længe ventede læseferie. Jeg synes 2.g er gået ufatteligt stærkt og jeg har svært ved at tænke på, at efter sommerferien er det mit sidste år og så farvel til gymnasiet.. Det er en virkelig underlig tanke, men jeg glæder mig også rigtig meget til sidste år og til at få den hue på hovedet! I år har jeg forresten kun trukket 1 eksamen, da jeg var oppe i drama sidste år, så den eneste eksamen jeg har i år er Oldtidskundskab. Det var faktisk det jeg helst ville, så det er jeg virkelig glad for, og udover den så har jeg 4 årsprøver: skriftlig dansk, skriftlig engelsk, mundtlig engelsk og mundligt AT. Så det bliver en hård læseferie, men sommerferien kalder den 17, da jeg er færdig med alle prøver der.
Men nu tilbage til det jeg faktisk gerne ville fortælle om, nemlig disse 3 fantastiske søde vaser jeg har fået købt fra Káhler. Jeg har længe ønsket mig dem, men 300 kr syntes jeg var mange penge.. Men den anden dag i Imerco kostede de kun 150 kr, og så skulle de altså være mine. Jeg er helt forelsket i dem, og de pynter så fint på mit værelse. :-) 

Det var lige en lille update fra mig, inden jeg smutter til dans her om lidt i fitness world. Skal i til nogle eksaminer i år, og hvad synes i om mine nye vaser? :) God tirsdag alle sammen! 
Kys Nicoline. 


2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, især i de farver!
  Jeg har dem selv i sort, men tror da klart jeg vil overveje om jeg ikke skal have noget mere farve ind ;)

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe mange tak! :-)
   Jeg synes også de er mega fine, og farverne spiller bare så godt sammen! :-)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)