søndag den 3. maj 2015

Royal Copenhagen.

Royal CopenhagenHejsa dejlige læsere. Sikke en dejlig lang weekend, som bare har været fantastisk! Jeg har fået lavet en masse afleveringer, været sammen med familien og været på en lille shoppingtur. I dag har stået på ingenting, udover en engelsk aflevering som blev færdig og en lang gåtur. Elsker de dage hvor der sker ingenting, og man kan rende rundt i hyggetøj og bare slappe af. Sådan kommer min søndag aften til at forsætte, med lækre protein pizzaer, da jeg er alene hjemme og en god film. Men nu tilbage til det indlægget faktisk handler om, og det jeg virkelig har fået øjne op for. Eftersom jeg nok snart flytter hjemmefra (efter 3.g) så er jeg begyndt at kigge en del mere på boligting, så jeg også kan ønske mig en del ting før jeg skal flytte, og noget jeg har kigget længe på nu og virkelig har fået øjne op for er Royal Copenhagen. Jeg har altid synes folk snakkede for meget om det mærke, og at det var ingenting, men nu ved jeg at jeg har været helt forkert på den. I lørdags var jeg kort forbi magasin og kiggede lidt på deres boligting, og faldt over deres ting fra Royal Copenhagen, og nu er jeg seriøst forelsket i det hele! Jeg så meget gerne de krus blev mine, fordi de er seriøst for lækre! Jeg vil ihvertfald ønske mig noget derfra inden jeg flytter, og så selv begynde at købe og samle på det, fordi det er seriøst et lækkert design! Jeg er fuldstændig solgt!

Det var bare lige min lille mening jeg havde brug for at komme ud med, da jeg er helt forelsket i det mærke lige nu. Nogle af jer andre som også kan lid det og måske har noget derfra? :)
Kys Nicoline. 

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn dag!
  Vi har også en lille samling Royal Copenhagen stående hjemme. Jeg synes det er så fint og enkelt!
  Det er en super fin blog du har dig!

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha jeg skal til København på lørdag, og regner med at smutte ind i deres butik og købe en lille ting derfra, fordi jeg er helt forelsket i det, og mange tak skal du have! :)

   Slet
 2. Jeg samler selv på Royal Copenhagen!! Det er sådan nogle smukke sager de har ;)
  Så begynd du bare at ønske dig det.
  Det gode er, at så har man altid et ønske til fødselsdage og jul!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh du har helt ret! :)
   Kunne heller ikke lade hver da jeg var i København i dag at smutte forbi deres butik, og jeg har nu min første ting defra, og ønsker mig allerede meget mere! :)

   Slet
 3. Jeg har efterhånden skaffet mig en stor samling af Royal Copenhagen, men kan man lade være med, at samle? designet er så smukt og farverne! Elsker dette indlæg! :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige mine ord, jeg ønsker mig ikke andet end det til min fødselsdag! :)
   Mvh Nicoline.

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)