fredag den 1. maj 2015

Chocolate Protein Pancakes.

Hejsa dejlige læsere og glædelig 1 maj! Jeg må indrømme jeg har virkelig nydt at have en fridag fra gymansiet, og derfor valgte jeg også at lave noget lidt anderledes morgenmad, bare for at fejre det hele lidt mere! Normalt spiser jeg A38 eller skyr med Isis mysli og frugt, men i morges valgte jeg at lave de mest lækreste protein pandekager jeg længe har spist! De smager seriøst godt, og så mætter de utroligt meget. Jeg valgte at lave en lille skål skyr ved siden af med bær og nogle røræg, så det blev faktisk lidt min helt egen sunde brunch, og det var møg lækkert. Til pandekagerne skal du faktisk kun bruge 3 ting, så hvis du vil vide hvad og hvordan man gør, så læs med nu! :) 

Til pandekagerne: 
1 æg. 
1 banan. 
1/2 scoop chokolade proteinpulver (jeg brugte den fra nutramino) 

Fremgangsmåde: 
Start med at mos bananen, og put den op i en skål. Derefter putter du ægget og proteinpulveret ned i skålen, og så pisker du det hele sammen. Så varmer du en pande, og laver dine pandekager. 

Det er så simpelt som det overhovedet kan være, og du kan lave det på ingen tid. Jeg fik 4 mellem tykke pandekager ud af den opskrift, men hvis man laver dem tynde, tror jeg du kan få flere. 

Det var lige en lille sund opskrift fra mig på denne skønne 1 maj! Fortæl mig endelig hvad i synes om dem, hvis i laver dem, og om jeg skal vise flere sundeopskrifter. :) God fredag aften! 
Kys Nicoline.  

6 kommentarer:

 1. Hvor ser de bare gode ud!
  - Hav en skøn dag :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, de smagte også rigtig godt! :)
   - Lige over til dig!

   Slet
 2. De ser volder gode ud!!! Elsker pandekager om morgenen, mums :)
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Mums hvor ser de lækre ud, er kæmpe fan af bananpandekager! :D

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også stor fan af bananpandekager! :D

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)