søndag den 4. januar 2015

Sneak Peek: Min Nye Skjorte.


Hejsa dejlige læsere. Jeg håber i alle sammen er kommet godt ind i 2015, og at i alle sammen har det godt. Jeg valgte lige at tage de sidste dage fri fra bloggen, bare for at nyde de sidste ferie dage, men nu er jeg tilbage. Jeg var igår inde i Odense med min mor, hvor jeg fik denne vidunderlige skjorte med hjem, men jeg vil helst vise den i action, så i får kun lige dette lille billede af den nu og så må i vente i spænding til jeg får den vist i action. Jeg er personligt selv helt forelsket i den og generelt skjorter for tiden, det er så klassisk! 

Lige nu ligger jeg bare i min seng og nyder de sidste timer, før jeg skal møde på arbejde fra 17:30 - 22. Jeg orker ikke skole, afleveringer og lektier igen i morgen, men samtidig bliver det godt at komme tilbage i faste rammer og se sine veninder igen. Håber i får en hyggelig søndag, og at i har nydt ferien fuldt ud. :) 
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Uh, man kan aldrig få for mange skjorter - den der ser super fin ud :-)
  Kig gerne forbi min blog!

  Knus
  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker også man aldrig kan få nok, og den blå talte bare til mig, og tak! :-) Glæder mig til at vise den frem i et outfit. :)
   Jeg tjekker den da ud nu! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)