onsdag den 31. december 2014

Page 365 of 365.


Hejsa cuties og godt nytår. Inden jeg skal igang med at gøre mig klar til i aften, tænkte jeg at jeg lige ville tjekke ind. Tænk at 2014 faktisk slutter i dag, og 2015 begynder. Jeg synes virkelig tiden går for hurtig lige nu, og man slet ikke kan nå at nyde alle de dejlige ting der sker. 2014 har personligt for mig været det bedste år nogensinde, og er spændt på hvad 2015 bringer. 

Jeg har i 2014 tabt 36 kg, hvilket i sig selv er en virkelig stor sejr for mig, og jeg er så stolt af mig selv og kunne ikke ønske noget bedre for mig. Det har været en hård kamp og er det stadig, men er sikker på intet kan slå mig ned mere, efter jeg har gennem gået dette. Det har virkelig været det bedste valg jeg nogensinde har taget for mig selv, og jeg vil aldrig gå tilbage til de usunde vaner. På grund af min sunde levestil, har jeg også brugt rigtig mange timer i køkkenet og jeg elsker det! Jeg er virkelig blevet glad for at stå i køkkenet og lave lækker sund mad, og er så glad for alle de lækre bøger jeg har fået i julegave og jeg ved 2015 bringer flere gode stunder i køkkenet. 

Jeg har også i 2014 lært mig selv bedre at kende, og er kommet frem til hvem jeg er og hvad jeg står for. Igennem mit vægttab har jeg fået mine øjne op for hvem jeg er, og jeg er begyndt at hvile mere i mig selv og få meget mere selvtillid end jeg havde før. Samtidig har jeg også fundet ud af hvem mine rigtige veninder er, og hvem der ikke er. Det er en lang process og det er stadig noget jeg kæmper med, men heller være omringet af mennesker der vil dig det bedste, end at have en masse falske veninder, som faktisk ikke vil være der for dig når du virkelig har brug for det. 

2014 har også været et rigtig godt år for min blog, men nu har den jo heller ikke været igang så længe. Jeg har fået et samarbejde med Allevo, som jeg er så taknemlig for og været med i L'Oreal trendsetter konkurrence, og gik videre til semifinalen. Det har virkelig været et spændene år for bloggen, og jeg er super spændt på at se hvad 2015 bringer, men jeg er sikker på det kun kan blive godt. 

Så alt i alt har 2014 været mit bedste år hidtil, hvor der er sket så mange ting for lille mig. Det har også været et hårdt år, men sådan vil det være hele livet igennem. Som sagt er jeg spændt på hvad 2015 bringer, og jeg ved at kun 2 måneder inde i året venter der en stor mave operation, som jeg ser frem til og en rejse til Liverpool og London. Så jeg er super klar og spændt på 2015! 

Vil smutte af og gøre mig klar til i aften, og så må jeg se om jeg kan få smidt et indlæg op af mit outfit i morgen, hvis der er stemning for det. Men igen godt nytår alle sammen og pas nu godt på hinanden og vi ses jo i morgen, i det nye år! ;) 
Kys Nicoline. 

mandag den 29. december 2014

Ambassadør For Allëvo.


Godaften dejlige læsere. Undskyld indlægget kommer så sent op, men har først fået tid til at skrive det nu. Har været ude og shoppe med min familie hele dagen, som sluttede af med en god gang træning i Fitness world, så er godt brugt lige nu. Men tilbage til hvad indlægget skal handle om, nemlig noget jeg gerne har ville fortælle siden det skete tilbage i November. Tilbage i September skrev Allevo på deres facebook at de søgte nogle mennesker som ville teste deres produkter og fortælle om dem. Jeg tænkte det kunne være sjovt og personligt selv bruger jeg tit deres bar eller noget, som slik erstatning. Jeg meldte mig hurtigt til, men regnede slet ikke med at hører fra dem. Men i slutningen af November fik jeg en besked om at jeg var valgt og de snart ville sende en pakke til mig, og sådan har det faktisk kørt siden. Jeg er sindssyg stolt over at være en del af Allevo og få den mulighed for at prøve deres ting af. De sælger nogle virkelig lækre produkter og det er helt klart en mulighed for folk som gerne vil tabe sig. Jeg er altid spændt på at se hvad jeg får, hvergang jeg smutter på posthuset efter en pakke og jeg bliver altid overrasket. I vil helt klart komme til at hører meget mere om deres produkter her på bloggen, og måske komme til at vinde nogle af deres produkter, hvem ved? Nu har jeg ihvertfald ikke sagt for meget. ;) 

Men igen jeg er virkelig taknemlig for at have denne mulighed med allevo. Kender i til deres produkter og hvad synes i om dem hvis? :) Sov godt når i smutter i seng. 
Kys Nicoline. 

fredag den 26. december 2014

A Little Late Merry Christmas.


Godaften dejlige læsere og et forsinket glædelig jul til jer alle. Jeg føler mig som verdens dårligste blogger, fordi jeg slet ikke har fået blogget særlig meget her i December. Jeg undskylder virkelig af hele mit hjerte, men december for mig er virkelig bare fløjet afsted. Jeg har været igang med en masse i skolen før ferien, arbejdet, været sammen med familien og alt det andet julestress man laver. Jeg er tilbage på bloggen nu, også fordi jeg har så mange ting jeg så gerne vil vise jer, så de næste par dage kommer til at kører med en masse ting som jeg skal sige, og samtidig vise. Jeg er glad for i stadig har været inde og har smidt en kommentar på de få indlæg som er kommet op, det varmer. Jeg lover at være tilbage nu, også fordi der i 2015 sker en masse ting, som bloggen skal være en del af. Julen er som sagt over, og jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk jul og har fået en masse gode gaver. Jeg har personlig selv haft den bedste jul og fået næsten alt på min ønskeseddel. Jeg har lidt i tankerne at jeg gerne vil lave en video, hvor jeg viser mine julegaver, så det må i gerne lige skrive nede i kommentaren, hvis det er noget i gerne vil se. Julen er som sagt over, og nu begynder det vilde januar udsalg. Det er helt vildt hvor meget folk går amok og hvor billig tingene bliver, og personlig selv elsker jer det. I morgen skal jeg ind til Odense for at købe nogle få ting i Matas og i Fitness, men mon ikke jeg lige bliver lidt længere for at tjekke udsalget ud, who knows. ;) 

Som sagt var det bare lige et lille indlæg med en forsinket glædelig jul hilsen, samtidig med smukke julebilleder fra siden weheartit. Har i også haft en dejlig jul? Skriv gerne nede i kommentaren hvordan jeres jul har været, og om jeres ønsker måske er gået i opfyldelse :) Forsat god fredag alle sammen. 
Kys Nicoline. 

torsdag den 18. december 2014

Wish List For Christmas.


Hejsa dejlige læsere. Jeg undskylder for der næsten er gået en uge siden jeg sidst har været her, men har haft AT i skolen + været syg med mit ene øre, så har bare slet ikke haft tid til at tjekke ind. AT er afleveret nu, så i morgen står den kun lige på fremlæggelser og så er det juleferie! Jeg har faktisk fri nu, men inden jeg smutter i Fitness tænkte jeg, at jeg lige ville smide et indlæg op til jer. Der er jo kun 6 dage til juleaften nu, og jeg glæder mig som et lille barn. Juleaften er min yndlings aften på hele året, og i år skal vi kun holde med min farmor og farfar, så vi bliver 6 personer, hvilket bare er super hyggeligt! I år har jeg faktisk ikke haft så mange ønsker, men i får dem alligevel. Udover det i ser på billedet, ønsket jeg mig en læbestift fra MAC, undertøj, en pung fra Malene Birger, Tøj, Ole Henriksen produkter, parfume, silke morgenkåbe og en halskæde fra Moss. Så ikke den helt store ønskeliste i år, men stadig nogle fine ting som jeg virkelig mangler. Jeg er heldigvis færdig med at købe julegaver, så jeg kommer bare til at nyde de sidste 6 dage. ;)

Hvad står der på jeres ønskeliste og har i fået købt alle gaverne? Ellers kan i jo nå det nu. ;) 
Kys Nicoline. 

fredag den 12. december 2014

The Christmas Tag.

Hejsa alle sammen. Lige nu sidder jeg ude i køkkenet med mine forældre, og skal til at lave brunkage og julekage dej klar, så de kan bages i morgen. Det har været en rigtig dejlig fredag, med tidlig fri fra skole og så direkte i centret for at købe julegaver og spise frokost. Jeg har fået købt alle nu pånær 3 som jeg får købt i morgen. Normalt plejer jeg at være færdig ved denne tid, men synes virkelig bare december er fløjet afsted, og jeg har slet ikke kunne finde en dag hvor jeg har haft tid til det. Men nu til det indlægget faktisk skal handle om, nemlig the Christmas tag! Jeg fandt tagget på nettet, og normalt er det til youtuber, men jeg tænkte man sagtens ville kunne svare på dem herinde + så får i lige et indblik i hvad jeg elsker ved julen. Lad os da starte med en af mine yndlings julesange, så hyg jer endelig og læs med! :) 1. Hvilken julefilm er din yndlings? 
- Jeg plejer bare at se dem de viser op til jul, men en af mine yndlings er nok alene hjemme. Den er seriøst altid en vinder! 

2. Hvilke farve er din yndlings julefarve? 
- Helt klart en virkelig flot rød. Jeg ved ikke hvad der er med rød neglelak, men om vinteren er det, det eneste jeg bærer på mine negle. 

3. Elsker du at være i dit nattøj hele dagen, eller gøre en masse ud af dig selv? 
- Nu hvor det er koldt udenfor elsker jeg at blive hjemme en hel søndag, og bare ligge under dynen i nattøj og se en masse serier. Men jeg elsker også julefrokosterne med alt den dejlige mad og festligheden, så tror jeg er til begge dele der. 

4. Hvis du kun kunne give en gave væk i år, hvem skulle det så være til? 
- Den er rigtig svær da der er rigtig mange jeg gerne lige ville give den ene gave til og som jeg gerne vil takke for at have været der for mig. Men hvis jeg skulle vælge, min mor måske. 

5. Åbner du dine gaver om morgnen eller om aften? 
- Altså nu er jeg jo ikke fra USA, så om aftnen efter vi har spist og danset om juletræet. 

6. Har du nogensinde bygget et kagemand hus? 
- Nej det har jeg faktisk ikke, men har virkelig overvejet at prøve det i år. 

7. Hvad elsker du at lave i din juleferie? 
- i min juleferie elsker jeg at få sovet helt ud, besøge familien og vennerne, slappe af og bare lade op til et nyt år. 

8. Nogle jule ønsker? 
- Jeg har faktisk ikke ønsket mig så meget i år, og samtidig er de fleste af mine ønsker gået i opfyldelse, så mit helt store ønske er bare at min familie og venner får en god jul og et godt nytår. 

9. Yndlings juleduft? 
- Det må helt klart være duften af julemad eller når man lige har bagt julekager. 

10. Yndlings julemad og juleslik? 
- Julemad er helt klart and eller ris a la mande og juleslik er nok brændte mandler. 


Det var alle spørgsmålene, og jeg håber i julehyggede mens i læste dem. Normalt tagger man folk i det til at de skal lave det, men jeg vælger at tagge jer alle sammen så i kan lave det, hvis i har lyst.  Smid endelig en kommentar med et link til jeres tag hvis i laver det, og så vil jeg læse dem. :)
Forsæt god fredag aften, og glædelig 12 december, kun 12 dage til jul!
Kys Nicoline. 

onsdag den 10. december 2014

Christmas my love.


Hejsa alle sammen og velkommen tilbage på min blog. Undskyld jeg slet ikke har opdateret herinde i næsten 2 måneder, men min MacBook har været til reparation og er stadig, og har derfor ikke haft mine programmer, men nu gider jeg ikke vente på den længere, så nu blogger jeg fra min farmors windows, som jeg har lånt til min baby er tilbage. Jeg har virkelig savnet jer alle sammen så forfærdeligt meget, og i kan glæde jer til en masse ting jeg har at fortælle + en masse ting at vise. Forresten glædelig 10 december. Det er vildt at december går så hurtigt, og jeg prøver virkelig at nyde alle dagene inden den 24, da december virkelig er min yndlings måned af alle måneder. Lige nu sidder jeg og har time, og kigger ud på det meget kedelige våde vejr. Gud hvor jeg håber der snart kommer sne, det ville virkelig være skønt! Min dag i dag kommer til at stå på skole til halv 4, ben træning og så ud og handle ind med min far i aften. En meget normal onsdag for mig, men jeg må indrømme jeg glæder mig til juleferien og mere julehygge med familien.

Lige nogle stemningsbilleder fra mit værelse, hvor julen er overalt da jeg aldrig går ned på julepynt. Håber i får en god onsdag også selvom det regner og er rigtig koldt. 
Kys Nicoline.