torsdag den 16. oktober 2014

Insta Lately + update

Hejsa dejlige læsere. Undskyld bloggen har stået stille nogle dage, men jeg har haft rigtig travlt med en masse læge besøg, familie hygge og afleveringer som skulle laves. Samtidig har det også været en uge hvor der er sket en masse ting for mig og for bloggen, og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det! Jeg kan sige så meget i kommer til at se frem til en masse giveaways meget snart, så glæd jer! Nu tilbage til det indlægget skal handle om, nemlig instagram. Jeg elsker instagram og prøver hele tiden at være mere og mere aktiv derinde, da jeg synes det er den bedste app der nogensinde er lavet. Her på det seneste har jeg fået modtaget mine nye dejlige sko fra Adidas, som jeg også lavede et indlæg om her. Så har jeg modtaget den dejlige pakke fra L'Oreal, og været i byen med pigerne. Så har jeg været i københavn for at besøge en savende Veninde og taget alt for mange selfies og levet af en masse lækkert sund mad. :) 

Hvis i har lyst til at følge mig derinde hedder jeg Nicolinepraus, og i må gerne skrive jeres instagram navn nede i kommentaren, det altid dejligt med nye profiler at følge. God torsdag aften alle sammen! 
OBS: jeg har fået en facebook side til bloggen, hvor jeg vil poste alt det der sker på bloggen og meget mere, så skynd jer ind og like siden. Den findes lige her! :)
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)