torsdag den 1. september 2016

Soda Lemonade Med Fredsteds The.

Hej Babes! 
Som i nok kan huske var jeg i sidste uge til et event med fredsteds the (læs mere her..) og lige siden har jeg virkelig tjekket op på deres te og generelt alle deres opskrifter.. Jeg har været helt vild med ideen omkring te i maden og ja alle de ting man næsten kan komme te i, og derfor også prøvede mig lidt frem i køkkenet.. De sidste par dage har været ekstrem varme, og specielt i min lejlighed, da jeg bor på første sal - lige op til taget og her bliver altid virkelig varmt.. Derfor har det ikke været varm te som har fristet - men hvem siger ikke man kan lave lemonade af te? Jeg fandt nemlig en lækker opskrift hos Fredsteds the, som jeg har tænkt mig at dele med jer, da jeg har drukket det lige siden! Dog vil jeg sige min blev lidt mere soda lemonade end lemonade, men stadig virkelig lækkert! Læs med under billederne, hvis i vil vide hvordan man laver den lækreste og samtidig letteste lemonade eller soda lemonade som jeg kalder den.. 


Til 1 kande (ca. 1 liter) skal man bruge: 
- 7 dl. brygget Fredsted Rabarber - og hyldeblomst te (afkølet). 
- 1/2 dl. koncentreret hyldeblomstsaft (jeg brugte en light fra lidl) 
- Saft af 1 citron. 
- Danskvand efter smag (jeg brugte en halv flaske af de små, og fik det til en lemonade soda! Virkelig lækkert!) 
- Isterninger. 

Det hele skal blandes sammen når teen er kold, og så har man den lækreste lemonade - dog i mit tilfælde soda lemonade, men stadig virkelig lækkert! Jeg skal bestemt servere det for mine forældre og venner, og generelt alle dem der besøger mig i lejligheden! Gør jeg selv den tjeneste at tjekke Fredsteds The ud på instagram her og hent deres app på appstore, man bliver ihvertfald ikke skuffet! Og så prøv endelig gerne alle deres forskellige teer, fordi de er virkelig lækre! Jeg skal ihvertfald i køkkenet igen meget snart og lave mere lemonade, da jeg faktisk ikke har mere.. ups.. 

Men jeg håber i kunne lide dette indlæg, og i må endelig gerne skrive i kommentaren hvis i vil have flere lækre sunde opskrifter eller hvis i prøver den? Måske i vil dele det på instagram - let me know :) 
Kys Nicoline. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)