torsdag den 12. november 2015

Christmas Outfits With Esprit.

Hejsa dejlige læsere! Nu nærmer december sig jo stille og roligt, og jeg er faktisk allerede kommet i stor julestemning! Jeg kan seriøst ikke vente med at pynte mit værelse op,  købe julegaver til min familie og venner og selvfølige til alt julehyggen. Men når julen kommer, så kommer der som regel også en tøj krise, fordi det er den måned hvor man skal til 100 forskellige julefrokoster.. Tro mig, jeg kender til det. Derfor har jeg lavet 3 forskellige jule looks til jer, hvor der er lidt for en hver smag..  Jeg håber i kan lid det, og at det inspirerer jer.. Jeg ville ihvertfald rigtig gerne have look nr 1.. Men lad os komme igang! 


//Kjole - her / Sko - her//

Det første outfit er nok mit yndlings, da det er 100% mig! Jeg elsker kjoler, og i hele december måned finder man mig som regel ikke i andet, specielt ikke til alle de fester man skal til. Denne røde kjole forelskede jeg mig i med det samme, da jeg synes den er super fin med blonderne og så at den er rød, som jo er julens farve. Sammen med disse stilletter, ville jeg nok sammensætte det med nogle guldsmykker, og så er man good to go.. simpelt og enkelt. 

//Bluse - her / Bukser -her / Sko - her//

Det næste look er lidt mere klassisk og nede på jorden, som også kan være rart nogle gange. Bukserne er mega fede, da de er meget højtaljede og har nogle fede knapper ude i siden, samtidig er den hvide tunika super sød, og ville passe perfekt til bukserne.. Til slut ville jeg sidde det hele sammen med de brune støvler, for at bryde farverne lidt, og så er man good to go, på den mere klassiske måde. 

//Skjorte - her / Nederdel - her / Sko - her//

Det sidste look er også lidt mere mig, da jeg elsker at gå i nederdel, og fordi jeg synes det er super sødt og virkelig piget! Jeg faldt for denne nederdel med alle de søde blonder, og fordi man gerne vil dresse lidt op til en julefrokost, ville jeg sætte den sammen med denne sorte skjorte, da det gør man ser lidt mere dresset ud, uden endelig at have gjort det hele store.. Til slut ville jeg sætte det sammen med disse søde ankelstøvler, da de er simple men stadig fine. 

Men jeg håber i har kunne lide indlægget og at i har fået noget inspiration til jeres kommende julefrokoster..  Jeg synes ihvertfald i skal tjekke Esprit ud, da de har en masse at byde på her op til jul, og deres ting er seriøst altid så fine og virkelig lækre! Men skriv endelig i kommentaren hvis i vil have flere af sådan nogle indlæg og så må i have en fantastisk torsdag aften! 
Kys Nicoline. 


4 kommentarer:

 1. Alle outfits er super fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Esprit er virkelig begyndt at lave en masse fede items!

  God søndag til dig Nicoline :)
  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de virkelig, og i lige måde Emma! :)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)