mandag den 9. februar 2015

You Have Every Right To A Beautiful Life.Godaften dejlige læsere. Jeg håber i nyder jeres ferie lige så meget som jeg gør, selvom jeg har været en lille smule sløj i dag, men en pakke i postkassen kan altid redde ens dag. Jeg bestiller for tiden rigtig meget hjem fra Ebay, og venter altid spændt på pakkerne. I dag modtog jeg disse lækre øreringe, som jeg vandt via en aktion derinde, så jeg har desværre ikke noget link, men jeg synes de er utrolig søde og unikke. Jeg var faktisk bange for de ikke ville komme, da der gik en del tid før jeg fik dem hjem og jeg har modtaget andet som jeg har købt efter dem, men nu er de hjemme og jeg er helt igennem tilfreds med dem. Nu venter jeg bare på alle mine andre ting fra Ebay, det er så spændene.. :) 

Lige nu ligger jeg bare i min seng og slapper af, og går nok snart i seng da jeg skal tidlig op i morgen og træne og derefter ind og have lavet 2 nye huller i øret, som jeg glæder mig vildt meget til. Men hvad synes i om mine nye fine øreringe? :)
Kys Nicoline. 

2 kommentarer:

 1. Virkelig fine øreringe og jeg elsker simpelthen bare ebay! Det at få pakker hjem er virklig bare den bedste følelse - jeg venter selv spændt på en pakke fra H&M og min gallakjole!
  Håber du vil kigge forbi
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og ja Ebay er fantastisk! Ja der findes virkelig ingen bedre følelse, det er så hyggeligt at få pakker. :-D
   Skal jeg da nok lige. :-)

   Slet

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)