onsdag den 21. januar 2015

My New Jacket + MOOL.


Godaften dejlige læsere. Tilbage i slutningen af December hvor hele Januar udsalget gik igang, var jeg et smut i H&M bare for at kigge lidt. Jeg havde endelig ikke nogle planer om at købe noget, men så fandt jeg denne fantastiske lækre pelsjakke. Da det var den sidste som hang og så i en størrelse xs, så jeg det som et tegn fra himlen om jeg skulle have den med hjem. Jeg har længe gået og kigget på sådan nogle jakker, men ikke rigtig følt for at smide så mange penge efter dem, men denne var sat ned fra 400 til 200 kr, så self skulle den med hjem. Jeg elsker den og glæder mig til det bliver lidt mindre koldt så den kan komme ud og blive vidst frem. I dag har jeg også fået en pakke med posten fra Moss Copenhagen igen som jeg glæder mig til at vise jer en af dagene. Jeg shopper virkelig alt for meget inde på deres hjemmeside, men med alt deres lækre tøj og gratis fragt, kan det jo næsten kun gå galt. 

En anden ting jeg gerne lige vil snakke om, er en hjemmeside jeg har fundet som jeg virkelig synes i alle sammen skal tjekke ud. Det handler nemlig om denne hjemmeside MOOL som jeg har fundet, som sælger det mest lækreste tøj. De bestiller det hjem fra Paris, hvilket jeg synes er mega fedt, fordi så er det noget tøj man ikke kan gå ned og finde i hvilken som helst anden butik her i Danmark, og hvilket også gør tøjet unik. Noget hjemmesiden også gør er at de sælger ud fra et drenge mærke som hedder Acquire, og det er så unikt der kun findes meget få stykker af hvert tøj, hvilket jeg personligt selv synes er fedt og jeg kunne sagtens finde på at det helt klart var derinde jeg fremover skulle købe en gave hjem til fx min Lillebror, så han fik noget lidt anderledes. Men helt klart tjek deres hjemmeside ud lige her.. i vil ikke blive skuffet. :) 

Jeg håber i alle sammen havde en rigtig god onsdag aften, og undskyld jeg får blogget så sent for tiden, men jeg har rigtig mange ting jeg skal, så jeg håber det er okay. Sov godt når i gør det! 
Kys Nicoline. 

//Indlægget er udarbejdet i samarbejde med MOOL, men 100% min egen mening.. 

2 kommentarer:

Tak for dine søde ord, det varmer altid! :)
Jeg læser alle kommentar igennem, og lover at svare så mange jeg kan. :)